https://www.unyegundemhaber.com/

OSMAN KARAYİĞİT BASINLA BULUŞTU

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Osman Karayiğit, basınla bir araya gelerek takımda ilgili hedeflerini ve amaçlarını açıkladı.


Dün Ünye 1957 Spor Kulübünü kayyumdan alarak başkanlığa aday olan ve bu günde basınla kahvaltıda bir araya gelerek hedeflerini açıklayan Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Osman Karayiğit, kısa dönem değil, uzun vadeli hedeflerinin olduğunu söyledi.
“Karayiğit, “Hedefimiz Kısa Süreli Değil Uzun Vadelidir”
Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Osman Karayiğit,” Ünye 1957 Spor’un içinde bulunduğu durum Ünyeliler olarak hepimizi üzmüştür. Başarılı bir dönem geçiren Mehmet Ali Durak başkanımızın başkanlığı bırakmasıyla Ünye 1957 Spor kayyuma kalmasına sebep olmuştur. Bu bizleri derinden üzmüştür. Yirmi gündür kamuoyunun baskısıyla belediye başkanımızın ve kaymakamımızın yapmış olduğu görüşme neticesinde geçmişte Ünye 1957 Spor’a gönül veren ağabeylerimiz ve dostlarımızla istişare ederek Ünye 1957 Spor’umuzun kayyumdan kurtarıp yeni yönetim oluşturma kararı aldık ve Ünye 1957 Spor’umuza sahip çıktık. Hedefimiz kısa süreli değil uzun vadelidir. Bu süreçten sonra tüm Ünye 1957 Spor’u sevenlerin desteklerini bekliyoruz. Kısa sürede yönetimimi ve oluşturarak yeniden kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.
Çakıroğlu, “Uzun Süreli Başarılar Yaşatacağımıza İnanıyoruz”
İş Adamı ve Eski Ünyespor Kulüp Başkanı Osman Çakıroğlu ise,” Buradaki esas gayemiz Ünyespor’umuza sahip çıkmaktır ve kayyum sürecine girmemesidir. Bunu da sevgili başkanımızın önderliğinde değerli arkadaşlarımızla birlikte bizlerde yanında olacağız her daim. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum bu süreçten sonra. Başkanımızın dediği gibi artık Ünyespor’da yıllık hedefler değil, uzun süreli başarılar yaşatacağımıza inanıyoruz. Öncelikle bir yönetim kurulu oluşacak. Yönetim kurulu oluştuktan sonra transferler başlayacak. Çünkü sezon artık başlamak üzere. Çoğu takımlar transferlerini yaptı. Ünyespor’u aslında biz sahipsiz bırakmadık. Bu süreçten sonra basınımız ve Ünyespor severler olduğu sürece takımımızı çok güzel günler bekliyor” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir