https://www.unyegundemhaber.com/

ÖZTÜRK, SANAYİ SİTESİNDE ESNAFLARLA BULUŞTU

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, bugün Ünye Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, sanayi sitesindeki dükkan sahiplerinin karşılaştığı sorunları dinleyen Öztürk, özellikle yüksek dükkan kiraları ve trafiğe uygun olmayan altyapı sorunlarına dikkat çekti.

Sanayi sitesinin mevcut durumuyla ilgili endişelerini paylaşan esnafları dinleyen Öztürk, ” Ne yağmur ne soğuk keser bizim hizmet yürüyüşümüzü. Yol arkadaşlarımızla beraber bugün sanayi ziyaretimiz vardı. Dükkan kiraları ve trafiğe uygun olmayan yapısı nedeniyle sanayi sitesi çok dertli. Yarından tezi yok bin dükkanlık bir küçük sanayi sitesi yapılması gerek. Görev nasip olursa hiç beklemeden Ünye’ye yakışır bir sanayi sitesi yapmak görevimizdir. Sorunları çözmek, hizmet dönemini başlatmak için geliyoruz. Çünkü Bizim İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ÜNYE!!!” dedi.

Cumhur Öztürk, sanayi esnafının taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak, belediye başkanlığı döneminde sanayi sitelerini güçlendirmeyi ve kalkındırmayı taahhüt etti. Ziyaret sırasında esnaflarla gerçekleştirdiği samimi sohbetlerle, Ünye’nin ekonomik ve ticari potansiyelini daha da artırma hedefini ön plana çıkardı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir