https://www.unyegundemhaber.com/

PEKER AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ

Ünye’mizin saygı değer esnaflarından Hüseyin Peker ( BEROĞLU) vefat etmiştir.

Merhum İsmail ve Naile Peker’in oğlu, Ayhan ve Türkan Peker kardeşlerin babası, Huriye Peker’in eşi, Aslan ve Mevlüt Peker’in abisi, Ünye esnaflarından  Mustafa Çakıroğlu, Rıza Şeker ve Mustafa Bayraktar’ın Bacanağı, Çakır Medya imtiyaz sahibi Cihan Çakır, İş adamları Hasan Çakır, Abdulkadir Şeker ve sağlıkçı Hasan Bayraktar’ın eniştesi, Beroğlu Süleyman Peker’in yeğeni, Kuyumcu Cezmi Peker ve Cengiz Peker’in amcazadeleri, Çaybaşı eski muhtarlarından Hasan Fahri ve Osman Nuri Bardan’nın eniştesi , Ahmet Peker’in kayıpederi, Hanboğazı esnaflarından Hüseyin Peker vefat etti.

2020 yılında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle evinde tedavi altında yaşamını sürdüren merhum Hüseyin Peker, bir haftadır yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini saat 01 sıralarında kaybetti.

Gece saat 01’de vefat eden Hüseyin Peker’in cansız bedeni hastaneden alındıktan sonra pazartesi günü Yunus Emre mahallesi’ndeki (Saca) evine getirilerek helallik alınarak merhum Peker’in cenaze namazı öğle namazına müteakip Merkez Büyük Cami’de kılındıktan sonra son yolculuğa Yunus Emre mahallesindeki Saca aile kabristanlığında defnedilecektir.

.ÜNYE GÜNDEM HABER – SİHABER ORDU Medya Grubu olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir