https://www.unyegundemhaber.com/

RESİM SERGİSİ SANAT SEVERLERLE BULUŞTU

Ünye’de yaklaşık 45 yıldır fotoğrafçılık ve fotoğraf sanatı ile ilgilenen Sedat Küçükoğlu, ÜNSAK ile yaptığı sergide seçme fotoğraflarını sanat severlerin beğenisine sundu.


Ünyeli fotoğraf sanatçısı Sedat Küçükoğlu, eserlerini ÜNSAK ile düzenlemiş olduğu sergi ile sanat severlerle buluşturdu. Daha öncesinde de konser ve galeri açılışları yapan ÜNSAK, bugün Ünye yalı kilisesinde fotoğraf galerisi açılışı gerçekleştirdi.

ÜNSAK başkanı İsmet Küçükoğlu’nun, ÜNSAK’ın sanatsal faaliyetlerine değer veren Ünyelilere teşekkür konuşmasının ardından yapılan açılışa Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, BBP Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, UNTİD Başkanı Adnan Sobi ve çok sayıda sanat severin katıldığı sergi Ünyeliler tarafından beğeni topladı.

Açılış sonrası bir konuşma yapan İsmet Küçükoğlu, “Kuzenimin böyle bir fotoğraf sergisi açması bana gurur veriyor. Aynı zamanda derneğimizin de bir üyesi olduğu için muhteşem bir sergi oldu. Açıkçası bu kadar kalabalık beklemiyordum. Yakın bir zamanda Atatürk parkında bir konser vereceğiz .ÜNSAK derneğimiz çok önemli bir dernek. Derneğimizde  17  profesör ve çok önemli sanatçılar var. Emekli milletvekili Hasan Öz aramızda, Dışişleri Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran derneğimizin onursal üyesi. Biz çok daha güzel şeyler yapmak istiyoruz ve yapacağız. ” dedi.

Sedat Küçükoğlu ise yaptığı açıklamada bu mesleğe 45 yılını verdiğini ve hayatına aldığını şöyle dile getirdi:

“Bu işe düğün fotoğrafçılığı  ile başladım. 45 yıl bu işi yaptım daha sonra biraz ara verdim. Fotoğrafçılıktan hiç kopmadım. Aynı zamanda  otel fotoğrafçılığı ve turizm fotoğrafçılığı  yaptım. Fotoğraflarımda ağırlıklı olarak insan ve yaşam konusunu işledim. Yaptığım iş gezi fotoğrafçılığı diyebilirim.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir