https://www.unyegundemhaber.com/

Saadet Sahada

Saadet Partisi “Saadet Sahada” programı kapsamında 81 il ve ilçesinde planlanan ziyaretlerine Ordu ilinde başladı.

Startı 15 aralıkta verilen program Ordu ve tüm ilçelerinde üç gün boyunca sürerken Saadet Sahada etkinliği kapsamında oluşturulan heyet, 2 genel başkan yardımcısı 5 GİK üyesi ile birlikte il merkezi ve tüm ilçelerinde koordineli olarak ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Ünyede ilk günkü ziyaret kapsamında Genel Merkez Genel İdare Kurulu üyesi ve Saadet Partisi Ordu İl Sorumlusu Abdulkadir ÇELEBİ Bey öncülüğünde Kapalı Pazar Dernek Başkanlığı, kapalı pazar esnafı sırasıyla Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası, Ünye Muhtarlar Derneği, Ünye Terziler ve Kuaförler Derneği, Ünye Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı ve taziye ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretler esnasında ‘sizleri dinlemeye geldik’ sözleri olumlu karşılık bulurken vatandaşların günümüz problemleri ile alakalı sorunları ve beklentileri üzerine imtina ile duruldu.

Kapalı Pazar Dernek Başkanlığı ile yapılan görüşmelerde pazarın kurulduğu günden bu yana süren ve bir türlü yerel belediye tarafından giderilmeyen mağduriyetleri heyet tarafından titizlikle dinlenildi. Program kapsamında ikinci gün Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer GÜNEŞ Bey’in katılımlarıyla devam etti. Güneş ve beraberindeki heyet, Hükümet Caddesinde bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirirken burada esnafları dinleyerek çözümün adresinin Saadet Partisi olduğunu bunun da daha önceki hükümetlerde gerçekleştirdiğimizi ifade etti. Bunu da yapabilmemiz sizlerin duasından ve bizlere olan teveccühünüzden geçtiği hatırlatmasını yaptı. Heyet, öğleden sonraki ziyaretlerine Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yaparken daha sonra sırasıyla Ünye Ziraat Odası Başkanlığı ve basın ziyaretleri yapıldı. Programın ikinci gününün son durağı Ünye Seyyar Sebze ve Meyveciler Derneği oldu. Etkinliğin üçüncü ve son gününde ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere ilçemize gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent KAYA Bey ve beraberindeki heyet, Orta Çarşı ve Arasta Bakırcılar Çarşısı esnafına ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretler esnaf tarafından olumlu karşılanırken öğleden sonraki ziyaretlerine basın kuruluşlarına giderek sürdüren heyet hatıra fotoğrafı çekilerek programı tamamlandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

2024’ün İlk 4 Aylık Güvenlik, Asayiş ve Trafik Durumu Değerlendirildi

Vali Muammer Erol, ilimiz genelinde 2024 yılının ilk 4 ayında asayiş, narkotik ve siber suçlar, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir