https://www.unyegundemhaber.com/

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Fatsa Ünye ve çevre ilçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Danışma Derneği tarafından birlik ve beraberlik buluşması yapıldı.

Ünye Belediyesi Sosyal Tesis ‘inde gerçekleşen programa Ordu Belediye Başkanı DR. Hilmi Güler başta olmak üzere Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Çaybaşı Kaymakamı Turgay Tarik, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı Arif Takıcı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, resmi ve özel kurum temsilcileri ,şehit  yakınları ile  birlikte gaziler katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren DerneğinÜnye Temsilcisi Murat Alemdar, yaptığı değerlendirmede şu açıklamada şöyle konuştu:

“Yaşadığımız topraklarda bizler rahat nefes alalım diye ölümü göze alan Şehit ve gazilerimize selam olsun. Her Türk Bir askerdir ve dillerde sadece bir cümle vardır. Bu da “Ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz” cümlesidir. Vücudunda mücadele izi taşıyan gazilerimizin dilinde vatan sağolsun sözleri vardır. Gazilerimiz onurlandırılmış askerlerdir. Bizler dernek olarak şehit Aileleri ve gaziler için  koşulsuz şartsız hizmetinizdeyiz. Tüm özverimiz ile sizlerle birlikte olmayı bu vatana borç biliyoruz. Şehit ve gazilerimizin acılarını her zaman paylaşıyoruz.” dedi.

Fatsa,Ünye veÇevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı AdemÇiçek ise bu anlamlı buluşmada şöyle ifadelere yer verdi :

“Bizim en büyük gayemiz birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır. Buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Sağolun varolun.” dedi.

Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ise söyle konuştu:

“Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Bizlerde onların yedi göbek sülalesinden olup, şefaatlerine nail oluruz. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Programda ayrıca Hakkari Yüksekova İlçesinde yaralanarak gazi olan Piyade Uzman Çavuş İlhan Sül, Hakkari de yaşadıklarını  yazdığı bir şiirle ifade etti. Gazi Sül’ün şiiri salonda duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Programa katılan protokol üyeleri de günün anlamına binaen konuşmalara yaparak program sonladı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir