https://www.unyegundemhaber.com/

SEMANUR_TASARIM YAZA MERHABA DEDİ

On parmağında on marifet. O bir anne, iyi bir eş, iyi bir gazeteci, bir çok dernekte faal üye ve aynı zamanda hamarat ve becerikli, girişimci ruhlu bir kadın. Çalışkan, üretken ve özverili bir Türk kadını Semanur Odabaşı Beşikcioğlu, bir çok kadına örnek oluyor.

Başarılı kadın Semanur Odabaşı Beşikcioğlu’nun en büyük destekçisi ise eşi Gökhan Beşikçioğlu .

SAHİLİN GÖZDESİ OLDU

Sivil toplum derneklerinde farkındalıklar yaratarak çevresine duyarlılığı ile tanınan gazeteci ,ev  hanımı ve iş kadını Semanur Odabaşı Beşikcioğlu  hobi olarak başladığı el sanatları ürünlerinden oluşan sergisini bu yazda aynı yerde açtı.

Semanur hanım, yazın Ünye sahilinde görmeye alıştığımız sergisi ile hem el becerilerini sergiliyor hem de bu ürünleri satarak ekonomiye canlılık kazandırıyor.

Ünye Devlet Sahil Yolu Adalar mevkiindeki sergide el sanatları eserlerini halkla buluşturan Semanur Odabaşı Beşikcioğlu ,Türk kadınının isteyince neler yapabileceğini göstererek bir çok kadına örnek oluyor.

HOBİ İLE BAŞLADI,TİCARETE DÖNDÜ

Semanur Odabaşı Beşikcioğlu yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti;

“Ev ,iş çoluk çocuk derken araya merakım olan ve hobi olarak yaptığım el sanatlarını da sığdırdım. Gündüzleri gazetecilik yapıyor ve dernek çalışmalarında bulunuyorum. Bunun yanında evimi çocuğumu ihmal etmiyorum. Yaparken rahatladığım, stres attığım el sanatlarına ise çocukluğumdan beri merakım ve yeteneğim vardı.

Benim çocuğum banyoyu sevmediği için çizgi film karakterlerinden kukla banyo lifi yaptım. Ben bu lifleri yaptıktan sonra kendi arkadaşlarımdan da çok isteyen oldu. Bu becerilerimi geliştirdim ve başka tasarımlar da yaptım.

Kendime özel açtığım sergide, çizgi film karakterinden lif, dekoratif kabak, kişiye özel işleme çanta, çocuk odalarını süsleyen aynalar, anahtarlık, toka, dekoratif kaktüslerimiz ve çocuk odaları için yastıklar yapıyorum. semanur_tasarim_aski’ adresimden yurdun dört köşesinden isime özel siparişlerde alıyorum. Boş durmayı sevmiyorum ,çok özel hediyelikler yapıyorum ve herkesi sergime bekliyorum” dedi.

CİHAN ÇAKIR’IN KALEMİNDEN…….

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

28 İLDE FETÖ OPERASYONU

28 İLDE FETÖ OPERASYONU İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara merkezli Ordu dahil 28 ilde FETÖ’nün …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir