https://www.unyegundemhaber.com/

SOFUTEPELİ GENÇLERDEN İYİLİK HAREKETİ

Ordu’nun Ünye İlçesi Sofutepe Mahallesi gençlerin kurduğu Platform İlk toplantısını Ünye İlçesinde Bulunan İşletmeciliğini Nedim AYDIN’ın yaptığı Feneraltı Kafe’de gerçekleştirdi .

İhtiyaç sahiplerine yardım etmek ve destek olmak amacıyla Eylül 2023’de gönüllü gençler tarafından kurulan whatsapp grubu , ilk etapta platforma dönüştürülerek yardım faaliyetlerine ara vermeden devam edecek. Giyimden erzaka, okul araç gereçlerinden ev eşyalarına birçok yardımdan bulunan platformun hedefi Türkiye’nin her tarafında ihtiyacı olan köylülerine ulaşmak.

Platformun fikir babası olan aynı zamanda kuzen olan Yunus ve Sedat Coşkan gazetemize yaptıkları açıklamalarla platform hakkında bilgi verdi.

İLK OLARAK SEDAT COŞKAN PLATFORMUN İLK TOPLANTISINA KATILAN ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ. VE PLATFORMA DESTEK İSTEDİ

Bugün burada 1.Sofutepesi Yardımlaşma Platformu Kuruluşu Toplantımızı yapmış bulunmaktayız. Kurmuş olduğumuz yardımlaşma platformumuz hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Daha önce grubumuzda bu platform hakkında geniş bilgilere yer vermiştik. Toplantıya katılımlarını eksik etmeyen arkadaşlarıma daha detaylı bilgi aktardık. Toplantımıza gerek katılan ve gerekse telefonla arayıp mazuriyetini bildirip katılamayan desteğini eksik etmeyen arkadaşlara teşekkür ederim Bu anlamda yapacağımız girişim için tüm Sofutepe Mahalleli gençlerin platforma katılmasını rica ediyorum. Hem maddi hem de manevi katkılarınızla, köyümüzde filizlenen bu projemizi birlikte büyütelim Projenin başarılı olması için mutlaka platformuza kayıt olmayı unutmayın.” dedi

PLATFORMUN FİKİR BABASI OLAN YUNUS COŞKAN : HEDEFİMİZ TÜRKİYE GENELİNE ULAŞABİLECEK DERNEK OLMAK

“Bugüne kadar köyümüzdeki camii , okul gibi genel kullanım alanlarındaki ihtiyaçların giderilmesi ve öğrencilere burs gibi faaliyetlerimiz oldu. Ayrıca ihtiyaç sahipleri ailelere ulaşarak giyim, erzak, okul araç gereçleri, ev eşyaları ve oyuncaklar yardımlarında bulunduk. Gelecekte dernekleşme planımız var. Hedefimize ulaşırsak Türkiyenin her tarafına yardım ulaştırmak istiyoruz.” dedi

PLATFORMA DESTEK OLMAK İSTEYEN SOFUTEPELİ GENÇLER AŞAĞIDAKİ LİNKTEN PLATFORMA ÜYE OLABİLİRLER

https://chat.whatsapp.com/KEl1X8iDlOR5DY8C1SVM6r

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir