https://www.unyegundemhaber.com/

STANDRO İMHA EDİLDİ

Ünye’de sahile vuran hava güdümlü Rus yapımı standro ekipler tarafından imha edildi.

Edinilen bilgiye göre, Gölevi Mahallesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin arka kısmında bulunan sahilde vatandaşlar bilinmeyen bir cisim olduğunu ihbar etti.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Çok sayıda ekibin katıldığı alanda inceleme yapan polisler, olası bir yaşanacak tehlikeye karşı sahilde gezen vatandaşları ise bölgeden uzaklaştırdı.

Daha sonra bulunan cismin güdümlü Rus yapımı ştandro olduğu tespit edildi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Bomba imha uzman ekiplerinin gelmesiyle bölgede inceleme tamamlanarak cismin imha edileceği kararlaştırıldı.

Bölgede Geniş Güvenlik Önlemi Alındı

Rus yapımı ştandro cisminin imha edilmesi kararlaştırılmasının ardından çevrede bulunan vatandaşlar ve bölgeden iyice uzaklaştırılarak güvenlik önlemi genişletildi.

Bomba Fünye İle Patlatıldı

Bölgede yapılan incelemenin ardından bomba imha uzmanı cismin yanına fünye koyarak patlatılma işlemini gerçekleştirdi. Patlatılan cismin araştırılmak üzere Ordu İl Emniyet Müdürlüğüne götürülerek inceleneceği öğrenildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir