https://www.unyegundemhaber.com/

Trafik Denetimlerine Bugün de Devam Edildi


Trafik Denetimlerine Bugün de Devam Edildi

Ramazan Bayramında artan trafik yoğunluğunda sürücülerin daha dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını sağlamak ve trafik kazalarını azaltmak amacıyla İçişleri Bakanlığının “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosu ile yapılan trafik denetimlerine bugün de devam edildi. 

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün saat 11.00’de gerçekleştirilen trafik denetimleri, Ordu’da da yapıldı. Karşıyaka Spor Tesisleri önündeki karayolunda yapılan trafik denetimine, Vali Tuncay Sonel, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş de katıldı. 

Trafik denetiminde durdurulan araçların sürücü ve yolcularının bayramını kutlayan ve hayırlı yolculuklar dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu ile konuşma yapılmaması, hız sınırlarına uyulması hususlarında sürücülere uyarılarda bulundu.  

Emniyet kemeri takılı olan sürücü ve yolculara teşekkür eden Vali Sonel, “Bayramınız kemerli olsun. Yolunuz açık olsun. Sizlere sağlıklı, mutlu, hayırlı bayramlar diliyoruz. Lütfen! Trafik kurallarına uyarak seyahat ediniz. Sizlerin hayatı her şeyden önemli” diyerek, sürücü ve yolculara çikolata ikram etti. Araçlarda bulunan çocuklara da oyuncak ve kitap verdi. 

Trafik denetiminde karşılaştığı Trabzonspor taraftarı sürücü ve yolcularına da ilgi gösteren Vali Sonel, “Sevinciniz, coşkunuz hüzne dönüşmesin. Aman yavaş gidin. Selametle gidin” diyerek, Trabzonspor’a başarı dileğinde bulundu. 

Yapılan trafik denetimleriyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Sonel, “Ramazan bayramı öncesi İçişleri Bakanlığımızın himayelerinde, 81 ilimizde eş zamanlı ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ sloganıyla uygulama yapılıyor. Emniyetimiz, jandarmamız, çalışma arkadaşlarımız, biz de bu uygulamaya katıldık. Bayram tatili başladı. Sürücülerimize ve beraberindeki yolculara hem hayırlı bayramlar dileklerimizi iletiyoruz, hem de trafik konusunda uymaları gereken kurallarla ilgili uyarılarda bulunuyoruz. Tüm sürücü ve yolcularımıza kazasız, belasız bir bayram diliyoruz. Trabzonspor’un maçı olmasından dolayı dün ve bugün yapılan uygulamalarda Trabzon’a doğru yoğun bir trafik akışı olduğunu gördük. Bu vesileyle Trabzonspor’a da başarılar diliyoruz. Jandarmamıza, emniyetimize, güvenlik güçlerimize ve tüm ekibimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sürücülerimize, yolcularımıza, vatandaşlarımıza da kazasız, belasız hayırlı yolculuklar, sağlıklı, mutlu bayramlar diliyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

FURKAN ÇELEBİ’NİN İSMİ SOSYAL TESİSTE YAŞATILACAK

Geçtiğimiz günler geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren AK Parti Ünye Gençlik Kolları Yönetim Kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir