https://www.unyegundemhaber.com/

TUNA ALYA TRAVEL TURİZM ACENTASI HİZMETE GİRDİ

TÜRSAB’tan bakanlık onaylı belgesini alarak girişimci ve başarılı iş kadını Sema Güler Ünye’de Seyahat Acentesi açtı.

Tuna Alya Travel Sema Güler’le Ünye Ortayılmazlar Mahallesi, Devlet Sahil Yolu, Kıroğlu Sokakta muhteşem ve kalabalık bir törenle hizmete açıldı. İşletmenin sahibi Sema Güler’i ve oğlu Tunahan Güler’i açılışta sevenleri ve iş insanları yalnız bırakmadı.

Açılış töreninde kurdele kesiminde önce konuşma yapan TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar, Dünya olarak pandemi ve Ülke olarak bir büyük deprem felaketini yaşadık. Bu iki büyük felaketten sonra bir işletme açmak çok büyük bir cesarettir. Sema Hanımın tecrübesi ve işletme yeteneğini iyi biliyorum. Kendisini ve yeni işletmesi hayırlı olması temenni ediyorum ifadelerini kullanarak sözlerini bitirdi.

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar’ın konuşmasının ardından Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar konuşmasında Bölgemizde tarım ve sanayi olarak geniş havza sahiptir, Turizmde bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Sema Güler’in Tuizm konusundaki tecrübeleriyle bu sektörde başarılı olacağıma inanıyor ve başarılar diliyorum dedi.

Tuna Alya Travel’in açılış törenine TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Atatürkçü Düşünce Derneği Ünye Şube Başkanı Mustafa Kılıçarslan, CHP Ünye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atay ve İş İnsanı Şevki Yiğit Murat Kılıç,İbrahim Cerrahoğlu, olmak üzere birçok STK temsilcisi ile iş insanının yanı sıra İş Kadını Sema Güler’in yakınları katıldı.

Sema Güler ise tüm davetlilere teşekkür ederek, ”Sevgili meslektaşlarımız ve konuklarımız hoş geldiniz.  Uzun yıllar deneyimime dayanarak kendi acentemi oğlumla birlikte açmaya karar verdik.Türkiye turizmine en iyi şekilde katkı sunmak istediklerini bildirdi. Henüz yeni olmalarına rağmen vatandaşlardan büyük ilgi gördüklerini kaydeden Güler, “Turizm noktasında müşteri memnuniyetini hedefleyen, insanların sosyal yaşamına destek olan, gerek yurt içi gerekse yurt dışında önemli hizmetler sunmayı hedefleyen bir firmayız” dedi.

Kurdele kesiminin ardından Sema Güler konuklarına Tuna Alya Travel’in faaliyetleri hakkında bilgi vererek teşekkür etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir