https://www.unyegundemhaber.com/

U-14 LİGİNDE ÜFK FIRTINASI ESİYOR!

U-14 Ligi A Grubunda mücadele eden Ünye Futbol Kulübü grubunda oynadığı tüm maçları kazarak namağlup lider olarak şampiyonluk hedefinde yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Daha önce oynadığı maçlarda Demirspor’u 4-1, İdmanyurdu’nu 14-0, Kayaspor’u 10-0 mağlup eden mavi siyahlıların son kurbanı Fatsa Anadoluspor oldu.

Cevizdere Tesislerinde ağırladığı Fatsa temsilcisini de 4-0’lık skorla evine eline boş gönderen Ünye Futbol Kulübü hanesine yazdırdığı üç puanla liderliğini de devam ettirmiş oldu.

Hakem Osman Kadir Topkaya’nın düdük çaldığı müsabakada sahaya Göktuğ Gündüz, Serkut Taha Çakır, Ahmet Yasin Duranoğlu, Yiğit Tepe, Yunus Emre Altun, Ahmet Selim Gül, Egemen Arslan, İbrahim Eren Tamtürk, Emir Kağan Çifci, Fatih Çat ve Atilla Aykun onbiri ile çıkan mavi-siyahlılarda Enes Ergül, Okyanus Mangırcı, İsa Güner, Halid Özalp, Selim Kutay Yeşilyurt, Poyraz Efe Çamoğlu forma bekleyen isimler oldular.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip baskılı oyununa karşın iyi bir mücadele gücü gösteren rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısında girdiği sayısız gol pozisyonundan faydalanamazken, ikinci yarıda düğümü Emir Kağan Çifçi, Fatih Çat(2) ve Poyraz Efe Çamoğlu’nun golleri ile çözmesini bildi.

-Tamtürk; “Hedefimiz yine şampiyonluk”-

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk şu ifadelere yer verdi; “Devam eden U-16 ve U-14 liglerinde başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Başlayacak olan U-15, U-13, U-12 ve U-11 ligleri için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünkü performansımızın altını geçtiğimiz yıllardaki ısrarlı çalışmalarımızla doldurmuştuk. Başarılarımız asla tesadüf değil. Bundan sonraki süreçte de çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz tüm gruplarda ipi en önde göğüslemek. Ben bu anlamda cefakarca çalışan antrenörlerimiz Aykut Kaygusuz, Erdal Şentepe, Ümit Bacacı, Ata Anıl, Savaş Felek hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman Ünye’nin altyapıda yüz akı olan pırlanta çocuklarımızı ve gençlerimizi de tebrik ediyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir