https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK ANTALYA YOLCUSU

ÜFK ANTALYA YOLCUSU

Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Junıor Cup’a davet edilen Ünye Futbol Kulübü, Türkiye’nin bir çok bölgesinden profesyonel ve amatör takımların katılacağı turnuvada boy gösterecek.

Altyapı çalışmaları ve elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam eden mavi-siyahlılar 22-23-24 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvada U-12 takımı ile yer alacak.

-Tamtürk; “Bizim çocuklarımız de en iyilerin arasında olmayı hak ediyor”-

Beşiktaş, Antalyaspor başta olmak üzere bir çok profesyonel ve amatör kulübün altyapı takımlarının katılacağı turnuvada amaçlarının çocuklarının futbol gelişimlerine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Çocuklarımızın öz güven kazanmaları ve futbol gelişimlerine katkı sağlamak adına kulübü kurduğumuzdan bu yana yaklaşık dokuz yıldır okulların ara tatile girdiği her dönemde bu turnuvalara iştirak ediyoruz. Bu işi gelecekte meslek olarak yapacak yeterlilikte olduğunu düşündüğümüz çocuklarımızın turnuva kültürünü yaşayarak elde ettikleri kazanımları çok net gözlemliyoruz. O nedenle yönünü devamlı gelişime doğru çeviren bir kulüp anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bizim çocuklarımız da en iyiler arasında olmayı hak ediyorlar. Çünkü daha az eğitim vererek daha iyi eğitim almış çocuklara karşı çocuklarımızı şanslı kılamayız. Futbol eğitimi uzun bir süreç ve doğru planlanması gerekiyor. Bu noktada bizlere güvenerek bu yolda bizlerle yürüyen tüm velilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir