https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK’DEN 99. YIL FUTBOL ŞENLİĞİ

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. Yılı nedeniyle Ünye Futbol Kulübü tarafından futbol şenliği düzenlendi.

Cevizdere Tesislerinde U-12 ve U-11 kategorilerinde organize edilen futbol şenliğine ilginin oldukça yüksek olduğu görülürken tüm çocuklara Türk bayrağı dağıtıldı.

Tokat Gençlik Spor Kulübü, Samsun Kurupelitspor Kulübü, Fatsa Hilal Cimnastik Spor Kulübü, Fatsa Yaşamspor Samsunspor Futbol Okulu sporcuları futbol şenliğinde birbirleri ile karşılaşırlarken, izleyenlere de oldukça zevkli anlar yaşattılar.

Amaçlarının her fırsatta çocuklara milli ve manevi değerleri aşılamak olduğunu ve onların futbol gelişimlerine katkı sağlamak için bu tarz organizasyonları düzenlemeye çalıştıklarını belirten Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Bu yıl Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 99. Yılını kutlayacağız. Bu toprakları yurt edinebilmek için yüzyıllar boyu atalarımız mücadeleler verdiler. Cumhuriyet ile de bunu 99 yıl önce taçlandırdık. Günümüzde bakıldığında ülkemizin dört bir yanı ateş çemberi içerisinde. Bu coğrafyada varlığımızı devam ettirebilmemiz için geleceğimizin teminatı çocuklarımıza vatan ve millet sevgisini her fırsatta aşılamamız gerekiyor. Bu nedenle böyle önemli bayramlarımızın olduğu aylarda organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz. Ben bu noktada bizlere tesis imkanı sağlayan Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Güzel bir havada, güzel bir etkinlik oldu. Tokat, Samsun ve Fatsa’dan misafirlerimiz geldiler. Ayrıca Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır ile Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma da etkinliğimizi ziyaret ettiler. Ben tüm misafirlerimize de ayaklarınıza sağlık diyorum” dedi.

Şenlik sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilirken, bayrak dağıtımı ile organizasyon sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir