https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR GALİBİYET SERİSİNE DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 12. Hafta mücadelesinde Ünye 1957 Spor evinde İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Ünye’deki karşılaşmada gülen taraf ev sahibi takım oldu. Ünye 1957 Spor rakibini 2-1’lik skor ile yenerek ligde çıkışını devam ettirip puanını 17’ye çıkarttı.

18 Aralık 2022 Pazar günü saat 13:00 ‘de Ünye İlçe Stadında oynanan mücadeleyi  hakem Cem Alpay yönetti. Alper Yıldırım ve Onur Can Bozkurt maçın yardımcı hakemler olurken, Çağatay Aslan 4. hakem olarak görev yaptı. Halil Sürsavur ise maçın gözlemcisi oldu.

Teknik direktör Volkan Bozkurt önderliğinde ligde büyük bir çıkış yakalayan ve üst üste aldığı galibiyetlerle ligde yükselişe geçen Ünye 1957 Spor, bugün karşılaştığı İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-1’lik skor ile yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Ünye 1957 Spor baskılı oyununun sonucunu 19. dakikada Mutlu İlengöz’ün serbest vuruş golüyle bularak 1-0 öne geçti. Golün ardından tempolu oyununu sürdüren Ünye 1957 Spor, maçın ilk yarısında önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi ve ilk yarı 1-0’lık skor ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü kendi yarı sahasından uzun top ile Ünye 1957 Spor savunma arkasına gönderdiği top ile 58. dakikada Emre Uyanık’ın attığı gol ile eşitliği buldu. 1-1’lik skorun ardından hemen toparlanan Ünye 1957 Spor, taraftarının desteğini de arkasına alarak 62. dakikada Okan Karaman ile galibiyet golünü buldu.

Skor avantajını ele geçiren Ünye 1957 Spor maçı kontrollü bir şekilde devam ettirerek son düdük ile birlikte maçtan 2-1 galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Galibiyetin ardından açıklamada bulunan Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit, “Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların destekleri bizi her zaman ileri seviyeye taşıyor. Galibiyeti buradan onlara hediye etmek istiyorum. Önümüzdeki Karadeniz derbisinden de 3 puan alarak yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE ENGELSİZ BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ”

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE ENGELSİZ BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ” 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye Kaymakamı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir