https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye 1957 Sporda Kayyum Işığı

Ünye 1957 Sporda Kayyum Işığı

Ünye 1957 Spor Kulübü 30 Temmuz Pazar günü saat 17:00’da ikinci kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan aday olmazken kongrede başka liste de sunulmadı.

Ünye 1957 sporda bugün kongre yapıldı. Kongrede aday olmayacağını ifade eden mevcut başkan Osman Karayiğit, yapılan kongrede aday olmazken başka bir liste de yer almadı. Kongre öncesinde kendisine ve yönetimine destek verilmediğini ifade eden başkan Osman Karayiğit, “bu süreç içerisinde taraftarın ve Ünye basınının desteklerini gördük. Maddi anlamda da bir kaç iş adamı haricinde malesef destek göremedik. Yeni süreçte maliyetlerin de artması ile yalnız bırakıldığımızı görüyoruz. Bu nedenle aday olmayacağım” dedi.

Kongrede divan başkanlığını yapan Gazeteci İrfan Tosun, divan olarak bir karar alınacağını ve il Spor müdürlüğüne durumun aktarılacağını belirtti.

  1. Lig yolunda mücadele etmek için çaba sarf eden kulübe her hangi bir başkan adayı çıkmaması durumunda, kulübün kayyuma kalması bekleniyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir