https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN TOPLU SÜNNET

Ünye Belediyesi, 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Toplu Sünnet Töreni düzenledi. Törende 64 çocuk sünnet edildi.

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali tüm hızıyla devam ederken festival kapsamında Toplu Sünnet Töreni düzenlendi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü sünnet olacak çocukların aileleri tarafından yapılan başvuru sonucu 64 çocuk belirledi.

Toplu Sünnet Töreni programı Garaj Cami İmam Hatibi Serdar Yıldız’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Tören daha sonra Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Mehel’in konuşması ile devam etti. Mehel, “ Ünye Belediyesi olarak 22.’sini düzenlediğimiz festivalde en güzel gün bu gün olarak düşünüyorum. Çünkü burada yaklaşık 70 tane pırıl pırıl çocuklarımız gençliğe ilk adımlarını atıyor. Bu adımları atmasında da saygı değer Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın önderliğinde kendilerine çok ufak da olsa böyle güzel bir günde anlamlı bir hediye etmek ve devamında da gençlerimizi bu süreçte takip etme fırsatı bize doğduğu için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendileri de bugün aramızda olmak istiyordu fakat Ordu’da bir toplantı da olduğu için katılamadı, hepinize saygı ve selamlarını iletti.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ünye Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Kemal Mehel konuşmasının ardından protokol üyeleri çocuklara oyuncak araba hediye etti. Daha sonra Ünye Şehir Tiyatrosu oyuncuları çocuklara gösteri yaptı.

Sünnet töreni ikramların ve toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL 7 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir