https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ U-11 LİGİNDE GRUP BİRİNCİSİ

U-11 ligi A grubunda mücadele eden Ünye Futbol Kulübü grubunda oynadığı son maçında Fatsa Anadoluspor karşısında sahadan 2-0 galip ayrılıp, grup birincisi olarak il finallerine katılmaya hak kazandı.

Grubunda oynadığı 10 maçtan 9 galibiyet 1 beraberlik elde ederek 28 puanla en yakın rakibi 21 puanlı Fatsa Belediyespor’un 7 puan önünde grubunu lider ve namağlup bitiren mavi-siyahlı U-11 takımı, Fatsa Belediyespor’u (6-2, 2-2), Ünye 1957 Spor’u (6-0, 1-0), Yaşamspor’u (10-0, 7-0), Hilalspor’u (10-0, 4-0), Fatsa Anadoluspor’u (7-0, 2-0)’lık skorlarla geçerek İl Birinciliği için play-off müsabakalarına katılma şansı elde etti.

A Grubunda ilk iki sırayı alan Ünye Futbol Kulübü ile Fatsa Belediyespor’un dışında B Grubunu lider olarak tamamlayan Ordu Galataspor ile ikinci sırada yer alan 52 Orduspor Futbol Kulübü, C Grubunda ilk ili sırada yer alan Ordu Kayaspor ve Ordu Demirspor play-off oynama hakkı kazanan diğer kulüpler oldular.

Ünye’yi U-11 liginde temsil edecek tek takım olan Ünye Futbol Kulübü play-off ilk maçında 52 Orduspor Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Ordu 19 Eylül Stadyumunda oynanacak olan play-off maçlarının final müsabakası 5 Temmuz Salı günü oynanacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk şu ifadelere yer verdi; “U-11 takımımız ligde grubunda oynadığı son maçından da galip ayrılarak namağlup ve lider grup birincisi olarak play-off il finallerine katılmaya hak kazandılar. Eylül ayından bu yana çalışan ve emeklerinin karşılığını alan mavi-siyah fırtına çocuklarımı, Erdal Şentepe ve Aykut Kaygusuz hocalarımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Bizleri deplasmanda olsun iç sahada olsun her daim yalnız bırakmayan değerli velilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Amacımız Ünye’yi il finallerinde de en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜFK U15’TE DOLU DİZGİN!

ÜFK U15’TE DOLU DİZGİN! Ligde oynadığı tüm müsabakaları kazanan mavi-siyahlıların son kurbanı Orduspor 1967 takımı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir