https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye Gündem’den Müdür Sarısoy’a Anlamlı Ziyaret

Ünye Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan Beşikcioğlu, Genel Yayın Yönetmeni Semanur Beçikcioğlu ve 8 yaşındaki çocukları Ömer Meriç Beşikcioğlu ile birlikte Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a ziyaret gerçekleştirdi.


2021 yılının Eylül ayında Ünye’de yayın hayatına başlayan Ünye Gündem Haber, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne anlamlı ziyarette bulundu. Ünye Gündem Haber sitesi sahibi Gökhan Beşikcioğlu ile eşi Semanur Beşikçioğlu, çocuklarına özel harekat kıyafeti giydirerek İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’a ziyaretlerde bulundu.
Ziyarette yayın hayatı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ünye Gündem Haber sahibi Gökhan Beşikcioğlu, “Öncelikle ilçemizde göstermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Bizlerde sizlerle birlikte haber alma ve kamuoyunu bilgilendirme anlamında çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün biricik Ömer Meriç’imizin de meslek hayali olan polis ağabeylerini yakından göstermek istedik. İlgi ve teveccühlerinize teşekkür ederiz” dedi.
Sarısoy: “Geleceğimiz Çocuklarımızdır”
Gökhan ve Semanur Beşikcioğlu çiftinin çocukları Ömer Meriç Beşikcioğlu’nun polislik hayallerine destek veren Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, “Buraya kadar çocuklarımızı getirerek onlara bu mesleği sevdirmek ve göstermek istemenizden dolayı teşekkür ederiz. Polislik kutsal bir meslektir. Ve bizlerde hem geleceğimiz çocuklarımıza hem de ailelerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Minik Ömer Meriç’imize bu anlamlı hareketinden dolayı tebrik ediyoruz” diye konuştu.
Yapılan ziyaret sonrası Müdür Sarısoy, Ünye Gündem Haber Sahibi GökhanBeşikcioğlu, Genel Yayın Yönetmeni Semanur Beşikcioğlu ve çocukları Ömer Meriç ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR

GÜRGENTEPE’NİN SİLÜETİ DEĞİŞİYOR CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIYLA BİNALAR ESTETİK VE MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANIYOR Ordu Büyükşehir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir