https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE KADIN FUTBOL TAKIMINDA HEDEF SÜPER LİĞ

TFF Kadınlar 1.Lig 2023-2024 sezonu öncesinde Ünye Kadın Futbol Kulübünün yeni yönetim, teknik ekip ve sporcularının tanıtımının yapıldığı kahvaltı programı düzenlendi.

Toplantıda takımın yapısı ve hedefi dile getirildi. Bu sezonki hedefin Süper Lig olduğuna vurgu yapıldı.

Ünye Belediyesi Atatürk Sosyal Parkı Tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Ünye Kadın Futbol Kulübü Başkanı Deniz Benli, şunları söyledi;

“Yaklaşık 30 yıllık bir mazisi olan kadın futbol tarihinin gol yememe rekorunu elinde bulunduran ve yine son 3 sene içerisinde 2 şampiyonluğu bulunan Ünye Kadın Futbol Kulübümüzün bu sene 2023-2024 sezonunda sezon öncesi moral kahvaltısı düzenlemek istedik. Tabi bu süreçte yapmış olduğumuz başarılar özellikle ulusal basında ciddi yer bulundu, burada Ünye’nin tanıtımı için elimizden geleni fazlasıyla yaptık yaptığımız başarılar sayesinde ulusal basınlar, TRT’de, TRT Spor da, ulusal kanallar da defalarca kez Ünye’mizin reklamı ve tanıtımı yapıldı. Tabi, burada ki amacımız bu tanıtımları daha fazla katkı sağlamak bu nokta da şehirler sadece kültürel faaliyetleri ile bilimsel faaliyetleri ile  turizm ile tarım ile  de aynı zamanda daha fazla sportif faaliyetleri ile de ön plan da olur.

“ Türkiye’de Ulusal Da Marka Olmayı Amaçladık”

Ünye Kadın Futbol Kulübü olarak en seçkin ve potansiyeli en yüksek ilçelerden biri olan Ünye’nin sportif alanda Türkiye’de ulusalda markası olmayı amaçladık ve bu parolayla yola çıktık. Tabi bu süreçte bizim bu amacımız ve parolamızı destekleyen Belediye Başkanımıza özellikle sadece bu süreçte kadın futboluna değil aynı zamanda birçok sportif alanda amatör spor kulüplerinin yapmış olduğu katkılardan dolayı semt sahlarında ve kulüp binalarında tesislerden ve bu tesislere ulaşım için sağlamış olduğu servis imkanlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yolda bizi tabi ki cesaretlendirmiş olup, Ünye’mize katkı sağlayacak elimizden geldiğince daha fazlasın yapmak üzere süreci sahiplendik. Bu noktada Ünye’mizi önümüzdeki sezon Süper Lige çıkartarak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin de yer aldığı Süper Lig’de şehrimizin tanıtımına daha fazla katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte tabi ulusal kanallar Fenerbahçe,  Galatasaray, Beşiktaş ve diğer Süper Lig kulüplerin de maçları canlı yayınladığı için ulusal da Ünye’mizin reklamını da üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bu nokta da hedefimiz ve amacımız, ulusaldaki sportif alanda Ünye markası olmak ve tanıtımda yüksek katkıyı sağlamak.

‘’Yetişmiş Sporculara İhtiyacımız Var’’

Geçtiğimiz günlerde yine Milli Eğitim Müdürümüzle istişare ettik, aileler çocuklarının hakim, savcı vs. meslek gruplarında olmasını istiyor ama bizim çocuklarımız da dahil herkes avukat ya da hakim olamaz. Sportif anlamda yetişmiş topçulara da ihtiyacımız var. Bu ülkenin birçok sportif alanda yetişmiş sporculara ihtiyacı var, milli oyunculara ihtiyaç var. Bu noktada bizde Ünye olarak yerelde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu noktada bizim bu amacımıza eşlik edecek Ünye’nin en değerli insanlarını yönetime dahil ederek bu yolda hep beraber yürümeye karar kıldık.

Sözlerimi bitirmeden önce yönetim kurulu üyelerimizi daha önce basınla paylaşmıştık, isim sırasına göre tekrar sizinle paylaşmak istiyorum. İbrahim Ecioğlu  (As Başkan), Murat Cem Bozkurt  (Başkan Yrd.),  Esra Gerçeker (Başkan Yrd.), Yeliz Ürer Araz, Neşe Akgül Tiyaloğlu, Yeliz Şenkaya, Uğur Odabaşı, Burak Felek, İsmail Arslan, Ajlan Hülagü, Merter Hasan Yağcı, Mustafa Kırcı, Dursun Sarı, Hüseyin Karaman, Orhan Külünk, İsa Efiloğlu, Cem Helvacı, Osman Çakıroğlu : (İstanbul Bölgesi Sportif Koordinatörü). Tabi yönetimimiz de çok kuvvetli iş adamları ve iş insanları var, farklı meslek gruplarından da dolu insanlar var. Aralarında tabi ki uluslararası, ulusal düzeyde faaliyet gösteren firmalarda. Bugün hep beraber bir aradayız, inşallah sezon bittiği zaman bir gün hep beraber bir arada olup Süper Lige çıkmanın onurunu yaşamak istiyoruz.”

‘’Başkan Tavlı; Süper Lig’de Görmek İstiyoruz…’’

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı programdaki konuşmasında, “Yönetim Kurulu Başkanı ve değerli yönetimi, sevgili genç kızlarımız, futbolcularımız, değerli basın mensupları, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Bugünkü birliktelik, kaynaşma, dayanışma ve motivasyon kahvaltısına hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Değerli arkadaşlar, Deniz kardeşim gayet güzel Ünye’deki sporun geçmişi ve geleceğiyle ilgili hem yapılanları hem de yapılmak üzere niyetlerini çok güzel bir şekilde özetledi. Bu niyetlerin içerisinde ve yapılanlar içerisinde bizler de olmaya çalışıyoruz. Sizlerin geleceğe hazırlanmasın da hem saha sporların da hem de salon sporların da her türlü faaliyetin içerisin de bulunan gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında yerel yönetim olmaya özen ve gayret gösteriyoruz. 2023-2024 sezonunun şimdiden hayırlı olmasını genç kızlarımıza saha da başarılar dilerken,  kıymetli hocalarımıza bunları takım hazırlayan hocalarımıza ve değerli yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Güzel bir sezonla birlikte süper ligi görmek üzere sizlere de başarılar diliyorum, sağ olun var olun” şeklinde konuştu.

‘’Kaymakam Işık, Başarılar Diledi’’

Düzenlenen toplantıya katılan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık; “Rekorunu elinde tutan takımımızı tebrik ediyorum. Ünye’mizi de temsil ediyorlar. Bundan sonraki başarılarının devamını diliyorum. Kulübümüze destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Yönetime hayırlı olsun, temennilerimi iletiyorum. Sevgi ile saygı ile hepinizi selamlıyorum” dedi.

Kahvaltılı toplantı, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Kent Konseyi Başkanı Sevindik Diktepe Demir, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır yönetim kurulu üyeleri ve sporcuların katılımıyla gerçekleşti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir