https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 10 KASIM PROGRAMI

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. ölüm yıldönümü için Ünye’de anma programı yapıldı.

10 Kasım günü saat 09.05’te hayata gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de anıldı.

Program Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan çelenk töreninin ardından Adnan Menderes Ticaret Lisesi Çok Amaçlı Salonunda Ünye Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle devam etti.

10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle Ünye Adnan Menderes Ticaret meslek Lisesi’nde düzenlenen program ilgi ve beğeniyle izlendi.

Gençlerin hazırladığı gösteriler katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. Şiir dinletileri ve Ünye’deki müzik öğretmenlerinin hazırlayıp sunduğu Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerden oluşan müzik dinletisi izleyicileri adeta büyüledi.

Program Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Program Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkan vekili Ali Kemal Mehel, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Ormancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ÖzgüRr Tokgöz, Kurum Amirleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, STK başkan ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir