https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 21.11.2023 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 21.11.2023 VEFAT İLANLARI

NACİ KARTAL VEFAT ETTİ

Düzköy Mahallesinden merhum Dursunoğlu merhum Yaşar, Bahri ve Yusuf Kartal’ın ağabeyi, Salim, Osman ve İsmail Kartal’ın babaları Naci Kartal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Düzköy Merkez Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

FATMA MALKOÇ VEFAT ETTİ

Çınarlık Mahallesinden Arif Malkoç’un eşi, Ümit Malkoç ve Nihal Süzen’in anneleri Fatma Malkoç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MELEK IŞIK VEFAT ETTİ

Saylan Mahallesinden Nejdet Işık’ın eşi, İsmail Çiçek’in ablası, Hüseyin ve İbrahim Işık kardeşlerin anneleri Melek Işık vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

SELAHATTİN VARİLCİ VEFAT ETTİ

Akkuş İlçesinden merhum Selim Hasan’ın oğlu, Selim, Mustafa ve Mehmet kardeşlerin ağabeyi Selahattin Varilci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Koçcuvaz Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

FATMA OCAK VEFAT ETTİ

Çınarcık Mahallesinden Mashar Ocak’ın eşi, merhum Sezai, Adem, Hadiye, Ayşe ve Emine kardeşlerin anneleri Fatma Ocak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çınarcık Mahallesi Karaağaç Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir