https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 27.12.2023 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 27.12.2023 VEFAT İLANLARI

ALİ TAVLI VEFAT ETTİ

Yüceler Mahallesinden Cafer Tavlı’nın oğlu, merhum Hasan Çalık’ın damadı, Berke ve Muhammed Emre’nin babası Ali Tavlı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

MURAT YILDIRAN VEFAT ETTİ

Merhum Baki Yıldıran’ın oğlu, Bülent Yıldıran ve Recai Yıldıran’ın kardeşi Murat Yıldıran vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

RAHİM BAŞ VEFAT ETTİ

Nuriye Mahallesinden merhum Mehmet Baş’ın oğlu, Mustafa, merhum Ahmet ve Cemal Baş’ın kardeşi, Adem, Hakan, Soner, Ali ve Uğur Baş kardeşlerin babaları Rahim Baş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Yazkonağı Mahallesi Şıhlı Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

AHMET BAKIRCI VEFAT ETTİ

Yavi Mahallesinden Ahmet Bakırcı’nın oğlu, merhum Muzaffer, Yaşar ve Mehmet Bakırcı kardeşlerin babaları Ahmet Bakırcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

OSMAN CİNBAŞ VEFAT ETTİ

Merhum Hasan Necati Cinbaş’ın oğlu, merhum Orhan Cinbaş’ın ağabeyi, Hasan Necati Cinbaş’ın babası, Müzeyyen Cinbaş’ın eşi, Turgay Cinbaş’ın amcası Osman Cinbaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir