https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE 30.01.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 30.01.2024 VEFAT İLANLARI

FATMA TAŞ VEFAT ETTİ

Merhum Bahri Taş’ın eşi, Ruhi Taş ve Kutay Taş’ın annesi, merhum Ertuğrul Özel ve Hüseyin Yılmaz’ın kayınvalidesi Habib ve Hasan Fidan kardeşlerin ablası Fatma Taş vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

FATMA SÜRÜCÜ VEFAT ETTİ

Eskikızılcakese Mahallesinden merhum Dursun Sürücü’nün eşi,  Sebahattin Sürücü, Yılmaz ve merhum Adil Sürücü kardeşlerin anneleri Fatma Sürücü vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eskikızılcakese Mahalle Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

LEMAN ZEREY VEFAT ETTİ

Rabbum Yaşar kızı, Bilal Zerey’in eşi, Kadir, Kurtuluş ve Münevver kardeşlerin anneleri, Neriman, Fatoş, Günay, Mustafa, Öznur ve İbrahim kardeşlerin ablaları Leman Zerey vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HAYRULLAH ŞAHİNOĞLU VEFAT ETTİ

Saylan Mahallesinden Mustafa Şahinoğlu’nun oğlu, merhum Akif Şahinoğlu, Yunus ve Emrullah Şahinoğlu’nun kardeşleri Hayrullah Şahinoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Saylan Mahallesi Güneşli Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Sel Risklerini Azaltmada Kullanılacak 8 İş Makinesi Dere Islahına Başladı

Ülkemizde sel ve taşkın risklerinin azaltılması amacıyla İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir