https://www.unyegundemhaber.com/

“Ünye’de Cumhur İttifakı Birlikteliği”

Ünye’de Cumhur İttifakı’nın güçlü temsilcileri, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Ünye MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, MHP belediye meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı için bir araya geldi. Bu buluşma, siyasi arenada birlik ve beraberliğin yanı sıra yerel halkla doğrudan iletişim kurma ve toplumsal katılımı artırma amacını taşıdı.

Cumhur İttifakı, ülkemizde siyasi bir birlikteliği simgeliyor ve bu ittifakın temsilcileri, yerel düzeydeki etkinliklere katılımlarıyla halka daha yakın olma çabası gösteriyor. Naci Şanlıtürk, Mehmet Özçelik ve Murtaza Hacıimamoğlu liderliğindeki MHP ekibi, Ünye’de gerçekleşen SKM açılışıyla bir kez daha bu birlikteliği vurguladı.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün liderliğindeki Cumhur İttifakı temsilcileri,MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Ünye MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, MHP meclis üyesi adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdikleri SKM açılışında, halka verdikleri destek ve ilgiyle dikkat çekti.

Cumhur İttifakı’nın temsilcileri, Ünye’deki SKM açılışıyla birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, halkla doğrudan iletişim kurarak yerel ihtiyaçlara duyarlılık göstermeye devam ediyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir