https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE GENÇ FİDANLAR PROJESİ

Ünye Belediyesi, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ünye İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Ziraat Odası tarafından 20 gençle birlikte başlatılan ‘Genç Fidanlar’ projesinin startı verildi.

Ünye Belediyesi önderliğinde DOKA’nın destekleriyle hayata geçirilen ‘Genç Fidanlar’ projesi kapsamında yürütülen çalışma Ünye’de hayata geçirildi. Proje kapsamında peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra park, bahçe ve bitki türlerinde ihtiyaç olan ürünleri ortak paydaşlarla hayata geçirilmesi hedeflenirken, projeye ayrıca ise Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’de destek vermektedir.

“Bu Proje Gençlerimizi Hayata Kazandırma Projesidir”

Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye Belediyesi Genç Fidanlar Projesi çerçevesi içerisinde paydaşlarımızla birlikte DOKA’nın da katkılarıyla önemli bir projeye imza atacağız. Burada kıymetli paydaşlarımız olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığımızla birlikte projenin paydaşları olarak ilçemizde gençlerimizin istihdamına yönelik onları hayata kazandırmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Yine peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra park, bahçe ve bitki türlerinde ihtiyaç olan ürünleri paydaşlarımızın kendi bünyesinde yetiştirmek için faaliyete girdi. Bu süreç içerisinde peyzaj düzenlemesinde bitki türlerinin temin edilmesi önemli olduğu kadar gençlerimizin aynı zamanda bu ortam içerisinde geleceğe hazırlanması 20 gencimizin proje nasıl başlatılır diyerek pazarlanması gibi birçok noktada da imkân sağlamış olacağız. Bu işin temelinde olan Ordu Valiliğine, Büyükşehir Belediyemize ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın ciddi anlamda destekleri var. Buradaki DOKA’nın projemize % 78 ve Ünye Belediyemizde % 22 olarak desteklemektedir” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜRETİCİ DOSTU BELEDİYE

ÜRETİCİ DOSTU BELEDİYE HAYVANCILIK, BESİCİLİK, SÜT ÜRÜNLERİ, SERACILIK, SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ GİBİ ALANLARDA 5 YILDA YAKLAŞIK …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir