https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE STK’LAR KURVAZİYER GEMİSİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

 Ünye’de STK’lar, Ünye’ye ilk kez gelecek olan kurvaziyer gemisi öncesi bir araya geldi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, Ünye Gıda Maddeleri Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Turizm İşletmecileri Otelciler, Restoranlar, Kafeler ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Öznur Özkan Güdek ve Ünye Terziler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Çat katıldı.

Toplantı’da ÜTSO Başkanı İrfan Akar, 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Ünye’ye gelecek olan kurvaziyer gemisi ve ziyaretçilerle ilgili esnaflara çağrıda bulundu.

“Ünye İçin Çok Önemli Bir Adım” diyen Başkan Akar, kruvaziyer gemisinin turizm açısından Ünye’ye sağlayacağı katkılardan da bahsetti.

Ünyeli esnaflara çağrıda bulunan Başkan Akar konuşmasında şunları belirtti;

“Kruvaziyer gemisinin gelmesi Ünye’miz için çok önemli bir adım. İlk defa bölgemizde olan bir hizmet. Esnaf arkadaşlarımızın, misafirlerimizi çok iyi ağırlamasını istiyoruz.  Toplantımızın amacı esnaf arkadaşlarımızı  bilgilendirmek. Pazartesi günü herkes özenli bir şekilde tabelalarını hazırlarsa bu bize çok büyük bir değer katar. Kılığımız, kıyafetimiz, üslubumuz bu konuda çok önemli. Esnaf arkadaşlarımıza bu konuda güveniyoruz.” Dedi.

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman tarımla alakalı bir görev olduğunda gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtti.

Başkan Sarıkahraman şu açıklamalara yer verdi;

“Tarım işleri ile alakalı da üzerimize düşen bir görev olursa başımızla beraber, kabul ederiz. Tarımla alakalı misafirlerimize göstereceğimiz ne  varsa yardım etmeye hazırız. Kruvaziyer gemisinin Ünye’ye gelmesi Turistik açıdan çok değer katacak bir hamle”” dedi.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi kurvaziyer gemisinin Ünye için heyecan verici bir gelişme olduğunu belirtti;

“Bizim için heyecan verici bir konu. Turizm açısından hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz. Yaklaşık 40 gemi ile yapılacak turun en iyi şekilde ağırlanacağımızı düşünüyorum. Ünye Turizmine ve geleceğimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ünye Gıda Maddeleri Odası Başkanı Harun Güdek esnaflarla birlikte gelen misafirleri en iyi şekilde karşılayacaklarını ifade etti;

“Ünye için önemli bir organizasyon olduğu için biz de sizin gibi heyecanlıyız. Esnaf arkadaşlarımızla bu işin altından kalkacağımızı düşünüyorum. İlk defa gerçekleşeceği için dikkatli adım atmamız gerekiyor. Misafirlerimizin memnun kalacağını düşünüyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir