https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYELİ RUKİYE ZÜMRA BACACI HAFIZLIK YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Ordu İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 2023 Yılı Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması’nda Ünye Müftülüğü Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Rukiye Zümra Bacacı 1. oldu.

Kur’an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Ordu İl Müftülüğü toplantı salonunda, Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler arasında 2023 Yılı Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirildi.

Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım Altuner ve Kumru Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Esra Yılmaz’dan oluşan komisyonda, öğrencilere sorular kura yöntemi ile seçtirilerek soruldu.

Yarışmada Ünye Müftülüğü Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Rukiye Zümra Bacacı Hafızlık yarışmasında 1. oldu. Yarışmaların sonucunda;

1.’ye 1000 TL,

2.’ye 750 TL,

3.olan yarışmacıya ise 500 diğer katılımcılara ise 250 TL, çeşitli ödüller takdim edildi.

Ordu İl Müftüsü İsmail Çiçek yaptığı açıklamada, “Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek onlardan Diyanet İşleri Başkanlığımız da görev almalarını, hafızlıklarını geliştirerek, İlahiyat okuyarak daha güzel yerlere gelebileceklerini ifade etti. Müftü Çiçek; yarışmaya katılan ve 1. olan öğrencilerimize bölge finalinde daha çok çalışarak iyi bir dereceyle temsil etmelerini isterken, diğer katılımcılara ise bundan sonraki yarışmalarda biraz daha gayretle başarılı olacaklarını söyledi. Son olarak da Müftü Çiçek, öğrencilerimizi yetiştiren anne ve babalara, ve Kur’an Kursu Öğreticilerimize şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir