https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTB SEÇİMLERİNİ MUSTAFA USLU KAZANDI

Ünye Ticaret Borsası seçimlerinde iki aday yarışırken mevcut başkan Mustafa Uslu yeniden başkan seçildi.

Ünye Ticaret Borsasında yapılan seçimin kazananı mevcut başkan Mustafa Uslu oldu. 1 Ekim Cumartesi günü Borsa’nın sergi salonunda gerçekleşen seçimde İş insanları Mustafa Uslu ile Ahmet Durak yarıştı.  Kendisi için ustalık dönemi olarak değerlendirdiği 3. dönem için aday olan mevcut Başkan Mustafa Uslu yapılan seçimi kazanarak Borsa Başkanlığındaki 3. dönemi için güven tazeledi.

Ünye Ticaret Borsasında 174 üye bulunurken 170’ü oy kullandı. Bunlardan 99’u Mustafa Uslu’ya,70’i ise Ahmet Durak’a oy verdi. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonrasında konuşan mevcut başkan Mustafa Uslu “Tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ahmet Durak ve ekibini de tebrik ediyorum. Güzel bir seçim geçirdik. Üyelerimiz bize bir dört yıl daha çalışma fırsatı verdi. Birlikte odamızı daha iyiye götüreceğiz.”dedi.

Başkan Mustafa Uslu’nun Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor; ”Ahmet Çakmak, Erhan Aydın, Nevzat Köse, Mehmet Sobi, Ali Genç, Hamza Gülay, Eray Şahin Arzanoğlu, Yüksel Taş, Halit Veyisoğlu, Zafer Çavuşoğlu, Fatih Tırıl, Fatih Yılmaz ve Ahmet Keskin.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir