https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTSO BAŞKAN ADAYI ARSLAN, YÖNETİMİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Arslan, yönetimiyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.


22 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi son kez basınla ve yönetimle kahvaltıda bir araya gelen Mehmet Arslan, 3 projesini paylaştı. İddialı konuşarak seçim sonrası projelerini paylaşan Arslan, üyeleri içinde 24 saat hizmete açık olacağını ifade etti.

“2. Bir OSB Hayata Geçireceğiz”

İlk projelerinin ikinci bir OSB olduğunu söyleyen Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Arslan, “Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası bölgemizin birinci sivil toplum örgütüdür. Bizim üç projemiz var. Birincisi 2. Bir Organize Sanayi Bölgesi olmazsa olmazımızdır. Bu sadece Ticaret Ve Sanayi Odamızda değil. Biz üretmek zorundayız. OSB için faydası olan paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ama şu anda yeni bir yatırımcı için yerimiz yok. Akkuş yolu bizi iç Anadolu’ya bağlayan en kısa yoldur. Ünye yatırım noktasında tercih edilen bir bölgedir.

“Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kuracağız”

İkinci projesinde ise orta ölçekli bir sanayi sitesi kurulacağı sözünü veren Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Arslan, “Üretim yapma gayreti içerisinde olalım. Yaptığımız ürünleri şehrimizin dışına satalım. Esnaf kardeşlerimiz bizlerin üyesidir. Maalesef esnaflarımız arka kapılarda bunun mücadelesini veriyor. Arkadaşlarımızda bunun çalışması içerisindedir. Bu üyelerimiz için orta ölçekli Sanayi Sitesi alanı yapacağız. Onların tercihlerine göre yol izleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Ana Elaman Projemiz Model Bir Proje Olacaktır”

Ana eleman ve istihdam konusunda yapacakları projenin Türkiye için örnek bir proje olacağını söyleyen Arslan,” Üçüncüsü ise ana eleman konusunda ve istihdam konusunda çalışmalar yapacağız. İşçi bulamayan firmalarımız var. Arkadaşlarımızla beraber konuştuğumuzda koyacağımız bir model ortaya koyalım ki bu sadece Ünye’de Türkiye’de ve dünyada örnek olsun istiyorum. Bu proje model olacak bir proje olacaktır. Ticaret odası kendi üyesi olduğu ve kendine ait olan aidat olayına karşıyım. Odanın gerçek sahipleri üyelerdir. Kimseyi zorlamaya gerek yoktur. Biz 24 saatimizi odamıza ayıracağız. 14 ayrı meslek komitemiz var. 14 ayrı sektörümüzün problemlerini ve sorunlarını çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir