https://www.unyegundemhaber.com/

ÜTSO’DAN DEPREM BÖLGESİNE ÇADIR DESTEĞİ

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) tarafından deprem bölgesinde kurulumu tamamlanan birinci etap 30 çadır depremzedelerin hizmetine sunuldu.

ÜTSO’nun ikinci etap çadır kurulumu için yer çalışmaları tamamlandı, çadırların imalatı bekleniyor. Çadırlar teslim alındıktan hemen sonra 1 hafta içerisinde kurulumları gerçekleşecek.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) tarafından konuyla ilgli olarak yapılan bilgilendirmede şöyle denildi;

“İskenderun TSO ve AFAD koordinesi ile birlikte üyelerimizin destekleri ile kurulumunu tamamladığımız ilk etabı 30 çadırdan oluşan alanının kurulumu tamamlanıp kullanıma sunulmuştur.

Başkanımız İrfan AKAR yaptığı açıklamada, siz değerli üyelerimizin destekleri ile başlattığımız çadır kampanyasının ilk etabı sonuca ulaştı. İkinci etap için yer çalışmalarımızı tamamladık, çadırların imalatını bekliyoruz, çadırlar yapıldıktan hemen sonra 1 hafta içerisinde çadırlarımızı yine İskenderun TSO ve AFAD ile birlikte kurulumu yapıp afetzedelerin kullanımına sunacağız. Buradan üyelerimize seslenmek istiyorum. Bölgeden gelen çadır talebi halen devam etmektedir. Çok sayıda barınma alanına ihtiyaç vardır. Üyelerimizin ve hayırseverlerin odamız ile irtibata geçerek çadır veya konteyner alımlarının yapılarak afet bölgesine kurulumlarının yapılması konusunda desteklerinizi bekliyoruz dedi.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir