UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Perşembe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyonda Altınordu ve Perşembe ilçelerinde dört adreste uyuşturucu madde ticaretiyle bağlantılı olduğu belirlenen şüphelileri yakaladı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Perşembe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti operasyonunda, Altınordu ve Perşembe ilçelerinde tespit edilen dört adreste yapılan operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonda, üç şüpheli şahsa ait araç, ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda toplamda 38 gram metamfetamin, 7 gram bonzai, 5 gram kubar esrar, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve bir adet faturasız kurusıkı tabanca bulundu.

İlgili olayla bağlantılı olarak yakalanan iki şüpheli şahıs adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

OSKİ BAYRAM TATİLİNDE DE İŞ BAŞINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), abonelerinin mağduriyet yaşamaması için Kurban …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir