https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Erol, Kamu Kurumlarına Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Ordu’da görev başladığı 21 Ağustos 2023 tarihinden bu yana İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığını ziyaret ederek, brifing alan Vali Muammer Erol, son olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü ile KOSGEB Ordu Müdürlüğünü ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Osman Zeki Ardahanlıoğlu, İl Ticaret Müdürü Şenel Çakır, KOSGEB Ordu Müdürü Sinan Şahin tarafından Vali Muammer Erol’a bir sunum yapılarak, kurumların personel, bina, araç, teçhizat durumları, yürütülen çalışmalar, verilen hizmetler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.

Kurum yöneticilerine verdikleri brifingden dolayı teşekkür eden Vali Muammer Erol, kurum yöneticileri ve personellerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Vali Muammer Erol’un kurumlara yaptığı ziyaretlere, Vali Yardımcıları Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin ve Burak Keser de eşlik etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir