https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, “Devletimiz Vatandaşımızın Yanında”

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayırarak, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Vali Sonel, gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında 286 vatandaşımızın sorununu çözmek için çaba sarf etti.

Toplantıya katılan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını soran Vali Tuncay Sonel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için ilgili kurum yöneticileriyle birlikte gayret gösterdi.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve hatırlarını soran Vali Sonel, ”Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için buradayız. Sağlık yardımlarımız başta olmak üzere hayırseverlerimizin katkılarıyla sağlanan gıda kartları, gıda paketleri, öğrencisi olan ailelerimiz için kırtasiye, kıyafet yardımları ayrıca, doğalgaz, elektrik yakacak yardımı veriyoruz. Vatandaşlarımızın sorun, talep ve şikâyetlerini dinleyerek, çalışma arkadaşlarımızla birlikte çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Amacımız, devletimizin sıcaklığını, şefkatini tüm vatandaşlarımıza göstermektir. Vatandaşlarımızı boş göndermiyor, yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşlar da, “İlettiğimiz tüm taleplerimize çözüm bulan, sorunlarımızı dinleyerek yardımını, desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.

“Halk Günü” toplantısına aileleri ile birlikte gelen çocuklara da her zaman olduğu gibi sevgisini gösteren, onlarla yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, verdiği çeşitli hediyelerle sevindirirken, vatandaşların isteği üzerine onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye Nöbetçi Eczaneler 01.05.2024

Arı Eczanesi Atatürk Mahallesi, Çambaşı Caddesi No:84/A Ünye / Ordu» Aile Sağlığı Merkezi karşısı 0 (452) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir