https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel “Devletimizin Şefkatini ve Güler Yüzünü En Ücra Köşedeki Vatandaşlarımıza Kadar Göstermeye Çalışıyoruz”

Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantılarını düzenli olarak sürdürüyor.


Her hafta Çarşamba günü Eski Valilik Binası toplantı salonunda düzenlediği “Halk Günü” toplantısında yine yöre insanlarımızla bir araya geldi.
“Devletimizin sıcaklığını ve güler yüzünü şehrimizin en ücra köşesindeki vatandaşımıza kadar göstermeye gayret ediyoruz. Bugün, talep ve şikâyetlerini iletmek üzere gelen vatandaşlarımızı dinleyerek, çözüm üreteceğiz” diyen Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısına katılan Gölköy ilçesi Karagöz mahallesinde yaşayan bedensel engeli olan Erkan Karameşe ile de yakından ilgilendi.
Engeli Olan Erkan Karameşe’yi Mutlu Etti
Mahalle Muhtarı Necati Karameşe ile birlikte “Halk Günü” toplantısına gelen Erkan Karameşe, aynı mahallede yaşayan 6 vatandaşımızın bedensel engeli bulunduğunu belirterek, beton yol isteğinde bulundu. Vali Sonel, YİKOB görevlilerine bedensel engeli olan Erkan Karameşe’nin talebinin değerlendirilerek, gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi. 
Bedensel engeli olan Erkan Karameşe ise talebini olumlu karşılayan Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Sayın Valim teşekkür ediyorum. Mahallede bulunan diğer engeli bulunan vatandaşlarımızın selamlarını getirdim. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu. 
Vali Tuncay Sonel daha önce tanıştığı 8 yaşındaki Busenur Ünzile Temiz ile yakından ilgilenerek akıllı saat talebini yerine getirdi. 1. sınıf öğrencisi Busenur Ünzile Temiz, Vali Tuncay Sonel sarılarak teşekkür etti. 
Küçük Zeynep’e Vali Amcasından Jest
Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne katılan Ebru Koç’un kızının doğum günü olduğunu söylemesi üzerine harekete geçti. 6 yaşına basan Zeynep için “İyi ki doğdun Zeynep. Vali Amcan” mesajını ileterek, doğum günü pastası ve çeşitli armağanlar ile jest yapan Vali Sonel, küçük Zeynep’e sağlıklı ve uzun ömür dileğinde bulundu.
“Halk Günü” toplantısında 428 vatandaş ile bir araya gelen Vali Sonel, kendisine iletilen ihtiyaç ve taleplerin çözümü için de toplantıda hazır bulunan ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir