https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, Gürgentepe İlçemizi Ziyaret Etti

Vali Sonel, Gürgentepe İlçemizi Ziyaret Etti

İlk olarak Gürgentepe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, burada Kaymakam Faruk Atar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İzzettin Gül, İlçe Emniyet Amiri Vekili Yakup Küp ve bazı kurum yöneticileri tarafından karşılandı.

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tuncay Sonel, bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Faruk Atar’a hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti. İlçenin sorunları, ihtiyaçları ve devam eden yatırımları hakkında bilgi aldı. 

Vali Tuncay Sonel, yaşadığı sağlık sorunu dolayısıyla Gürgentepe Devlet Hastanesinde tedavi gören Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’i de hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun ve şifa dileğinde bulundu.

Vali Sonel, Gürgentepe Devlet Hastanesinde poliklinik ve tedavi hizmetleri hakkında Başhekim Uzm. Dr. İbrahim Ağaoğlu’ndan detaylı bilgiler aldı, tedavi gören hastalara acil şifalar dileğinde bulundu. 

Vali Tuncay Sonel, Gürgentepe ilçesi Göller mahallesinde yapımı devam eden 23 derslikli, çelik konstrüksiyon olarak tasarlanan ve 2 katlı olan “Cumhuriyet İlkokulu” ile “Şehit Ersin Şanlı İmam Hatip Ortaokulu” inşaat çalışmalarını da yerinde inceleyerek, yüklenici firma şantiye şefi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bilü’den bilgi aldı.

Vali Sonel, okul projesinde çalışan işçilere de karpuz ikramında bulunarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir