https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel, “Kapımız Sizlere Her Zaman Açık”

Vali Tuncay Sonel, her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayırarak, yöre insanımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız ile yetim, öksüz, engeli olan, yaşlı, çocuklu aileler ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlarımızı bekletmeden taleplerini dinlemeye, çözüm bulmaya, her daim yanlarında olmaya özen gösteriyor.

Eski Valilik binasında  gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında, ekonomik ve özel sorunlar başta olmak üzere iş, sağlık ve kendisine iletilen tüm talepleri çözüme kavuşturma noktasında gayret sarf eden Vali Sonel, bu haftaki “Halk Günü”nde de 563 vatandaşımızı dinleyerek, hayır ve dualarını aldı.

Vatandaşlarımızın kendisine ilettiği taleplerden, gerekli gördüğü hususlarda ise toplantıda hazır bulunan ilgili kurum müdürlerine talimatlar veren Vali Sonel, “Devletimiz ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim, sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartlarını yöre insanımıza  takdim ediyoruz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açıktır” dedi ve çocukları da verdiği çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Vali Sonel, Fatsa İlçesinden gelen ve 4 çocuğuyla yaşamını sürdürmeye çalışan Emine Kesik’in buzdolabı talebini, doğuştan görme engelli 24 yaşındaki Nurcan Özcan’ın da müzik ve bilgisayar kursu talebini hemen yerine getirerek, hayır ve dualarını aldı.

“Halk Günü” toplantısına katılan  yöre insanımız, “Sayın Valim, bizlere her daim yakın ilgi gösteriyorsunuz. Dualarımız sizinle. Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Allah razı olsun. Devletimize zeval vermesin” diyerek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye Nöbetçi Eczaneler 01.05.2024

Arı Eczanesi Atatürk Mahallesi, Çambaşı Caddesi No:84/A Ünye / Ordu» Aile Sağlığı Merkezi karşısı 0 (452) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir