https://www.unyegundemhaber.com/

Vali Sonel’den Ordu OSB Yönetimine Teşekkür Ziyareti

Vali Sonel’den Ordu OSB Yönetimine Teşekkür Ziyareti

Vali Tuncay Sonel, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerinden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman’a konteyner evler başta olmak üzere gıda, giyecek ve temizlik malzemesi yardımında bulunan Ordu Organize Sanayi yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerin başında gelen Adıyaman’da, 35 gün boyunca Koordinatör Vali olarak görev yapan Vali Tuncay Sonel, Adıyamanlı depremzedelerin yaralarını sarmak için Orduluların seferber olduğunu ifade etti.

Ordu Ailesinin tüm fertlerinin deprem bölgesindeki acıların hafifletilmesi için yoğun çaba sarf ettiğini dile getiren Vali Sonel, Ordu Organize Sanayi Bölgesi yönetimindeki iş insanlarının da bu çabalara çok ciddi destekte bulunduğunu söyledi.

Ordu Organize Sanayi Bölgesi yönetimindeki iş insanlarına teşekkür eden Vali Sonel, “Sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hem deprem bölgesine geldiniz, hem burada büyük emek verdiniz. Bu şehrin Valisi olarak tüm hemşehrilerimizle gurur duydum. Ordulular, uzattıkları yardım eliyle Adıyamanlı kardeşlerimizin gönlünde müstesna bir yer edindiler. Bun da sizlerin de katkısı oldu. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Allah bir daha ülkemize böyle afetler yaşatmasın. ” diye konuştu.

Adıyamanlı depremzedelerin yaralarının sarılmasında Vali Tuncay Sonel’in çok önemli rol oynadığına dikkat çeken Ordu Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek, “Yapılan bu yardımlar sizlerin sayesinde oldu Sayın Valim. Biz, önce vatan deriz. Bu vatanın evlatları orada ağlarken, burada bizim gözümüze uyku girmedi. Üzerimize düşeni yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. Ordu’ya gelen ve ilimizde misafir edilen depremzede ailelere de sahip çıkıyoruz. Onların ihtiyaçlarını da karşılamak için çaba sarf ediyoruz. Sizlerin huzurunda ben de arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yara, ortak yaramızdır. Milletimiz asil bir millettir. Elbirliğiyle bunun da üstesinden geleceğiz. Taahhüt ettiğimiz 52 konteyner evler tamamlandığında tekrar deprem bölgesine gideceğiz” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

ÜNYE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI Ünye Gölevi Mahallesi Devlet Sahil Yolu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir