https://www.unyegundemhaber.com/

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Valimiz Sayın Tuncay SONEL’in 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte 2022-2023 eğitim-öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımızın idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmanın birinci şartı eğitimdir. Bu anlamda çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü, iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. 

Öğrencilerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim alması için son yıllarda ilimizde çok önemli eğitim yatırımları yapılmıştır. Ordu’da göreve başladığımız günlerde 66 deprem riski olan okulumuzu yıkarak yerine devlet-atandaş işbirliği ile 742 derslikten oluşan 52 okul binasını ilimize kazandırmış bulunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bunun yanında pansiyon, spor salonu, kütüphane gibi birçok eğitim tesisini de ilimize kazandırdık. İlimizde eğitim kalitesinin artırılması için yaptığımız çalışmalarda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Diğer taraftan, eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizi de ihmal etmedik. Onların motivasyonunu artırmak için yurt içi ve yurt dışı gezi turları ile ödüllendirdik. 

Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarı getirmesi temennisiyle 2022-2023 eğitim-öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, ailelerimizle birlikte tüm eğitim camiasını ve Ordulu hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir