https://www.unyegundemhaber.com/

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNA İLK KAZMA VURULDU

İhalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan Ünye Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna ilk kazma vuruldu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’ye, yıllardır beklenen bir projeyi daha kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kısa sürede tamamlanacak projemiz Ünye’mize hayırlı olsun” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği ve Ünye Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yapımına başlandı. Gölevi Mahallesi TOKİ mevkiinde inşa edilecek olan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu alanında temel öncesi hafriyat çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmaları AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ak Parti İl ve İlçe ana kademe yöneticileri ve Meclis Üyeleriyle birlikte yerinde inceledi.

BAŞKAN ARGAN, “SON DÖNEMDE GÜZEL HİZMETLER YAPILDI ve İLÇEMİZ DE BUNLARDAN NASİBİNİ ALDI”

Ünye’ye güzel bir hizmet daha kazandırıldığını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Özellikle gençlikle ilgili yatırımlarda hakikaten son dönemde güzel hizmetler verildi. Bunların yanında özellikle gençlik merkezlerinden, semt sahalarına kadar milletimizin gençlerine hizmet sunacak çok güzel projeler ortaya konuldu. Ünye de bundan ciddi manada nasibini aldı. Bugün de yarı olimpik yüzme havuzunun temel açma programına katıldık. Geleceğimiz olan gençlerimiz, bizlerin istikametinde yürüyecek ve aynı zamanda geleceğimizi inşa edecek en önemli gerçeğimizdir. Bu vesile ile Ünye’de yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUMUZ 4 AYDA TAMAMLANACAK”

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun kısa sürede tamamlanacağını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Karadeniz doğası ve deniziyle mükemmel bir bölge. Ama denize girme noktasında maalesef zaman zaman tehlikeler ortaya çıkabiliyor. Gençlerimiz ve hemşerilerimiz yüzmeye hasret kalabiliyordu. Onun için ilçemizin böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Gençlik ve Spor Bakanımızın Ordu’yu ziyaretinde bizlere destek sözü vermesiyle bizde çalışmalara başlamıştık. Allah’a şükürler olsun ihalesini yaptığımız projemizde yer teslimi yapıldı ve temel aşamasına gelindi. Toplamda 4 bin metrekareye yakın bir alan içerisinde Bin 400 metrekare kapalı alanı olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu bu süre içerisinde Ünye’ye kazandıracağız. Müteahhit ile yaptığımız istişareye göre yaklaşık 4 aylık bir süre içerisinde hızlı bir şekilde hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun hizmete girdiği gün bu heyecanı hep birlikte yaşarız” diyerek projenin hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN TAVLI, “SPOR TESİSLERİNİN YAPIMINA DEVAM DİYORUZ”

Başkan Tavlı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile birlikte yapılacak diğer tesisleri de değerlendirerek, “İlçemize spor tesisleri bakımından 8 adet semt sahası kazandırdık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile birlikte bu süreçte 2 adet futbol sahası ve 3 adet basketbol sahasını da farklı mahallelere kazandırmış olacağız” diye konuştu  

BAŞKAN TOMAKİN, “KISA SÜREDE TAMAMLANACAK OLMASI VATANDAŞLARIMIZ AÇISINDAN GÜZEL HABER”

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ise “Dünya’da yaşanan süreç nedeniyle geç de olsa Ünye ilçemize böyle bir hizmetin kazandırılıyor olması güzel. Enflasyon ortamından kaynaklı bazı kamu yatırımlarında müteahhitlerimizin çekinceleri vardı. Ancak geldiğimiz noktada yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İhaleyi alan firmamızı da tebrik ediyor, böyle bir eserin ortaya çıkmasına katkı sunması nedeniyle teşekkür ediyorum. 4 ay gibi kısa sürede tamamlanacak olması da vatandaşlarımız açısından güzel bir gelişme. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir