https://www.unyegundemhaber.com/

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜNYE SKM’Sİ AÇILDI

Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkanı Hayati Balcı’nın 31 Mart 2024 için Seçim çalışmalarını yöneteceği Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle Büyük Cami önündeki Ünye Bedesten’de açıldı.

Çok sayıda partili ve vatandaşın katılımı ile gerçekleşen SKM açılışı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla hep birlikte yapılan duanın ardından kesilen kurdele ile açıldı.

SKM açılışının ardından Yeniden Refah Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Hayati Balcı, SKM önünden başlayıp Kaledere Mahallesi Belediye Caddesi üzerinden Ünye Cumhuriyet Meydanına, Cumhuriyet Meydanı’ndan Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinden tekrar SKM’nin önüne yürüyüş düzenledi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada;

“Bugün, yeniden doğan bir umudun, taze bir nefesin ve Refah’ın şehri Ünye için büyük bir adım attık. Seçim Koordinasyon Merkezimizin coşkulu açılışını gerçekleştirdik ve ardından bu coşkuyu, bu heyecanı şehrin kalbinde hissettik. Gördüğümüz kalabalık, sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir geleceğe olan inancın ve birliğin bir göstergesiydi. Ünye’nin sokaklarında yürüyen her birimiz, şehrimizin kaderini birlikte şekillendirecek olan bir ailenin parçası olduğumuzu hissetmek için buradayız.

Bugün, Refah’ın şehri Ünye için bir vizyonun, bir hedefin, bir yol haritasının başlangıcını kutluyoruz. Bizler, bu şehrin güzelliklerini, zenginliklerini ve potansiyelini koruyarak, daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha refah bir Ünye için çalışacağız. Bu yolculukta her birinize ihtiyacımız var. Çünkü biz, birlikte güçlüyüz. Birlikte, Ünye’yi daha da yükseklere taşıyacağız. Bugün burada gördüğümüz coşku ve birlik duygusu, bu şehrin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunun bir kanıtıdır.
Sevgili Ünye halkı, bu yolda bizimle birlikte yürümeye davetlisiniz. Çünkü hep birlikte, geleceğimizi inşa edeceğiz. Hep birlikte, Refah’ın şehri Ünye’yi yeniden yükselteceğiz. Teşekkürler Ünye! Geleceği birlikte inşa edeceğiz!

Katılımlarından dolayı; Yeniden Refah Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Menşur, Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Ağca, Ordu İl Başkanı Mehmet Yeşiltepe ve birçok parti üyemize teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU

ORDU’NUN FİKİRLERİNİ EN İYİ SAVUNAN İKİ LİSESİ BELLİ OLDU “MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL 7 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir