https://www.unyegundemhaber.com/

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Ünye Devlet Sahil Yolu üzerinde dün öğle saatlerinde 5 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ünye Devlet Sahilyolu üzeri Cevizdere mahallesinde Sabancı Çocuk Yuvası mevkiinde Ordu istikametine seyir halinde olan Mert Sönmez yönetimindeki 52 LF 905 plakalı hafif ticari araç, önündeki aracı sollayıp sağ şeride dönmek isterken onunda önünde seyir halinde olan Öznur Dere yönetimindeki 06 TKA 58 otomobile arkadan çarptı.

Daha sonra Musa Sekmen yönetimindeki 55 ADV 454 plakalı otomobil de duramayıp 52 LF 905 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Kazaya karışan araçlara çarpmamak için manevra yapan Ali Aksu yönetimindeki 52 M 5444 plakalı minibüs de Tahsin Sobi yönetimindeki 52 ADF 624 plakalı otomobile yandan çarptı.

Kazada yaralanan sürücü Öznur Dere, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

5 Aracın karıştığı trafik kazası sonrası Ünye Devlet Yolu’nda tek şerit trafiğe kapatıldı.  Fatsa Bölge Trafik ekipleri trafik akışını 1.5 saat tek şeritten kontrollü olarak sağladı.

Araçların yoldan kaldırılmasının ardından Ünye Devlet Sahil Yolu üzerinde trafik normal akışı normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Ünye Nöbetçi Eczaneler 01.05.2024

Arı Eczanesi Atatürk Mahallesi, Çambaşı Caddesi No:84/A Ünye / Ordu» Aile Sağlığı Merkezi karşısı 0 (452) …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir