https://www.unyegundemhaber.com/

ZİRAAT ODASI DELEGELERİ SARIKAHRAMAN DEDİ

Şubat ayında yapılacak olan Ziraat Odası Seçimleri öncesinde yapılan delege seçiminde 85 mahallede bulunan 92 delegenin 82’sini Sarıkahraman’ın listesinde bulunan adaylar kazandı.

Ünye Ziraat Odası Başkanlığına aday olan isimler ise büyük bir sürpriz yaparak, kendi sandıklarından çıkmayı başaramadılar.

Şubat ayında yapılacak Oda kongresi öncesinde Başkan Osman Sarıkahraman, delege seçimleri sonuçlarına göre, seçimi kazanmayı seçim öncesinde garantiledi.

24 Aralık 2022 Cumartesi günü Ünye Ziraat Odası seçimlerinin 1. aşaması olan delege seçimleri gerçekleşti. Ünye’nin 85 mahallesinde gerçekleşen seçimde mevcut Başkan Osman Sarıkahraman’ın birlikte hareket ettiği delegelerden 82’si seçildi. Şubat ayı yapılacak Ziraat Odası kongresindeki seçim öncesinde, halen görevi başında bulunan Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman henüz seçim yapılmadan başkanlığı garantilemiş oldu.

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, 24 Aralık Cumartesi günü yapılan delege seçimleri ve yaklaşan başkanlık seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“Seçim Demokratik Bir Havada Geçti”

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman 24 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen delege seçimleri hakkında bilgiler verirken, seçimlerden memnun kaldıklarını ,diğer adaylarla demokratik bir ortamda keyifli bir seçim yaptıklarını dile getirdi. Sarıkahraman açıklamasına şöyle devam etti;

“Bilindiği üzere Türkiye Ziraat Odaları Birliği kanunlarına göre her 4 yıl sonunda Aralık ayı içerisinde delege seçimleri yapılır. Takiben yılın 2. ayında ise genel kurul gerçekleştirilir. Seçimler sırasında güzel gelişmeler de oldu. Seçim ortamı demokratik bir havada geçti. Delege sayılarının fazla olması bizi memnun etti. Bazı mahallelerimizde çok iddialı seçim süreci yaşandı. Bu iddialı olan yerlerin durumunu şu şekilde değerlendiriyorum; demek ki Ünye Ziraat Odamızda çok iyi işler yapmışız ve Odamızı önemli bir noktaya taşımışız ki cazibe oluşmuş, bu nedenle yüksek derecede teveccüh oluştu. Delege seçim sandıklarında ok iddialı, çok ciddi seçimler gerçekleşti. Tüm delege olan arkadaşlarımızı kutluyorum. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum. Muhtar arkadaşlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

DOKTOR UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

Daha önce Fatsa’da da görev yapan psikiyatrist doktor F.K., uyuşturucu operasyonunda tutuklandı. Konya’da polis, büyümeyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir