https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR DÖRT DÖRTLÜK

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup 11. Hafta müsabakasında Ünye 1957 Spor – Ordu Gücü FK karşı karşıya geldi.

Ünye Şehir stadında oynanan karşılaşmaya temsilcimiz, Doğan Özcan, Deniz Boztepe, Vijdan Aladağ, Rıdvan Coşkun, Erdal Pekdemir, Hakan Çorlak, Ersin Aslantoğ, Eşref Koçak, Volkan Uluğ, Burak Toker, Orçun Selduman 11’i ile sahaya indi.

Ünye 1957 Spor’un üstünlüğü ile başlayan karşılaşma 17. dakikada Burak Toker’in golü ile 1957 Spor 1-0 öne geçti.

Mücadelenin kontrolünü elinde tutan yeşil-beyazlılar 42. dakikada Orçun Selduman’ın golü ile farklı 2’ye çıkararak ilk yarıyı 2-0 önde tamamladılar.

İkinci yarıda da kontrolü elinden bırakmayan temsilcimiz 58. dakikada Orçun Selduman’ın gölü ile farkı 3’e çıkardı.

Rakip takımın ataklarının karşılık bulamadığı karşılaşmada 63. dakikada Burak Toker’in golü ile Ünye 1957 Spor rakibini 4-0 mağlup etti.

“Bu Takımı Profesyonel Lige Taşıyacağız”

Maç sonunda Ünye Gündem Haber Spor’a özel açıklamalarda bulunan Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Tüm şehrin hayalinde profesyonel lige tekrar dönebilmek. Çünkü burası bu bulunduğu değil, üst ligleri hak ediyor. Bizlerde bunun için çalışıyoruz. Geldiğimiz günden beri söyledik. Tabi ki eksikliklerimiz vardır. Onları yavaş yavaş tamamlıyoruz. Hedefimiz dokuzda dokuz yaparak şampiyonluğumuzu ilan etmektir. Bunu yaparken de daha çok topa sahip olma ve arzusu içerisindeydik. Takım arkadaşlarımızla beraber yavaş yavaş onu da oturtuyoruz. Ünye’ye hak ettiği takımı yaratmaya çalışıyoruz. İnşallah bu sezon ipi göğüsleyen biz oluruz. Final maçlarından zaten korkumuz yok. İnşallah bu takımı profesyonel lige taşıyacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak, “Takımımızda beraber oynama alışkanlıkları her gün daha iyiye gidiyor. Parolamız hep galibiyet. Şehrimizin hasreti olan 3. Ligi buraya getireceğiz. Maçlarımızda stadımızın tamamen dolmasını istiyoruz. Deplasmana gittiğimizde o eksikliği hissediyoruz. Taraftarlarımızın da deplasmanlarda olmasını istiyoruz. İnşallah biz yönetim olarak bu işe kitlenmiş durumdayız. Önümüzdeki süreçte bir stoper daha yapmayı planlıyoruz. Onun haricinde takımımız tam. Ama genel olarak transferlerimizi neredeyse bitirdik diyebilirim” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir