https://www.unyegundemhaber.com/

PAZAR GÜNÜ 13:00’DA STAD DA BULUŞALIM

“Pazar günü 13.00’da Stad’da buluşalım”
Ünye 1957 Spor’umuz 27 Şubat Pazar günü Ünye İlçe Stadyumunda saat 13.00’de oynayacağı Sebat Gençlikspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Grupta 3 puan farkla liderliğini koruyan Ünye 1957 Spor’umuz Pazar günü oynayacağı Sebat Gençlikspor maçını kazanarak şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmek istiyor.

Maç öncesi tam kadro ile Ünye Şehir stadyumunda antrenmana çıkan yeşil beyazlı oyuncularımızın moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu görüldü.

Durak; “Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz..!”
Sebat Gençlikspor maçı öncesi açıklamalarda bulunarak taraftara seslenen Kulüp Başkanımız Mehmet Ali Durak, dolu tribünler önünde Sebat Gençlikspor maçını 3 puanla kayıpsız tamamlamak istediğini söyledi.

“O sene Bu sene”
Durak ayrıca, maçın kazanılması halinde şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacaklarını belirterek; “sezon başından itibaren grubumuzda iyi işler yapıp güzel oyunla liderliğimizi sürdürdük. Son 5 maçtır iyi bir çıkış yakaladık ve bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Bu maçın şampiyonluk yılında kritik bir öneme sahip olduğunu tüm taraftar ve Ünyelilerin bilmesini istiyoruz. Biz şampiyonluğa inandık. O sene bu sene. Tüm Ünyelileri takımının yanında olmak adına Pazar günü oynanacak maça davet ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir