https://www.unyegundemhaber.com/

22. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Uysal Vefat Etti

1940, Ordu doğumlu 22. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Cemal Uysal hayata gözlerini yumdu. 83 yaşında hayata veda eden Uysal, uzun bir siyasi ve devlet adamı kariyerine sahip olup, ülkeye ve Ordu şehrine önemli hizmetlerde bulunmuş bir kişilik olarak tanınıyordu.

Siyaset alanında gösterdiği çabalar ve vatandaşları temsil etmedeki özverisi ile bilinirken, Ordu iline büyük katkılarda bulundu.

Cemal Uysal Kimdir?

Cemal Uysal 1940 Ordu doğumlu Türk siyasetçidir. Adalet ve Kalkınma Partisi 22. dönem Ordu milletvekilidir.

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Maliye Bölümü’nden mezun olmuştur. 

2002 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ordu milletvekili seçilmiştir.

Döşemedibi mahallesinden Merhum Rasım UYSALın oğlu, merhum Çerkez Kemal UYSALın kardeşi, Muhittin ve Hüseyin UYSALın ağabeyi, Emir, Mirza, Taymi kardeşlerin babası, Abdullah, Tamer, Ayhan, Gürhan, Önder UYSALın amcaları, Ahmet, Mehmet, Fikret DÖNMEZ kardeşlerin dayısı, 22. Dönem Ordu Milletvekili Cemal UYSAL hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 22.10.2023(pazar) Öğle namazına mütakiben Ünye merkez büyük camii’de kılındıktan sonra, Döşemedibi mahallesindeki aile kabristanlığına defin edilecektir.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE ENGELSİZ YAŞAMA DİKKAT ÇEKİLDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye’de bir dizi etkinlik geçekleştirildi. Yüzüncü yıl mevkiinden kortej yürüyüşüyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir