https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye 1957 Spor Alaçam Maçına Hazır

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden ve sezona iddialı başlayan Ünye 1957 Spor geçen hafta Perşembespor maçından 3 puanla dönmüştü.

2.hafta karşılaşmasında Pazar günü Alaçamspor’u Ünye İlçe Stadında konuk etmeye hazırlanan Ünye 1957 Spor, son hazırlıklarını da tamamladı.

Antrenmanda ziyaret ettiğimiz Ünye 1957 Spor’un yıldız oyuncuları Ünye Gündem Habere yaptıkları açıklamada, Pazar günü gerçekleşecek maç öncesi Ünyeli sporseverlere seslendiler.

Kaptanlardan Maça Davet Var

Ünye 1957 Spor’u başarılı futbolcuları yaptıkları açıklamada;

-Geçen hafta Perşembespor maçından 3 puanla döndük. Bu bizim için iyi bir başlangıç oldu. Sloganımız ‘Memleket Meselesi’. Sonuna kadar bu sloganın ve verdiğimiz sözlerin arkasında duracağız. Taraftarlarımız lütfen bizi tribünde yalnız bırakmasın. Herkesi Pazar günü Ünye İlçe Stadındaki Alaçamspor maçına davet ediyorum.

-Biz takım olarak hocalarımızla ve yönetimimizle birlikte kazanacağımıza inandık, şehir de bize inandı. İnşallah bu sezon güzel yerlere geleceğiz. Bize desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.

-Geçen hafta yaptığımız iyi başlangıcımızı inşallah u hafta da devam ettireceğiz. Taraftarlarımızı Pazar günkü maça davet ediyoruz. İnşallah bu hafta da maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızı bizi yalnız bırakmasınlar.” Dediler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1.taksit ödeme süresi 31 Mayıs Cuma mesai bitiminde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir