https://www.unyegundemhaber.com/

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 103. Yıldönümü, Ordu’da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Ordu Valiliğince hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk tören, Şarkiye Mahallesinde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadelede hayatlarını kaybedenlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Hava muhalefeti nedeniyle kapalı spor salonuna alınan törene vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine, Ordu Vali Vekili Ayhan Durmuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER HEDİYELERİNİ ALDI

Programda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri, protokol mensupları tarafından verildi.

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, ÇOCUKLARIN BAYRAMINA ORTAK OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’nin açılışının 103. Yıldönümü, programına katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çocukların heyecanına ve bayramlarına ortak oldu. Öğrenciler tarafından yapılan gösterileri ilgi ile takip eden Başkan Güler, program sonrası çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ordu’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okullar tarafından hazırlanan bir birinden güzel gösterilerle sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir