https://www.unyegundemhaber.com/

PROF. DR NUMAN KURTULMUŞ ORDU’YA GELİYOR

AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ordu’ya Geliyor
AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, 20 Ocak Cuma ve 21 Ocak Cumartesi günü bazı ziyaretlerde bulunmak, Toplu açılış törenleri, Genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı ve Vefa buluşması kapsamında Ordu’ya geliyor.
AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan, Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un İlimiz ve Ünye İlçemizde iki gün sürecek olan ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamasında: “Genel Başkanvekilimiz Kurtulmuş ilk olarak, 11:45’te Ordu Valiliği ziyareti, 12:45’te Ulu Camii Cuma namazı programı, 13:30’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti, 14:30’da AK Parti Ordu İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Vefa Buluşması, 17:30’da Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle toplantı, 21:00’da Anadolu Soruyor TV programı Canlı yayına katılım sağlayacaktır
21 Ocak Cumartesi Günü ise; 11:00’de Ulubey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni, 14:30’da Çaybaşı Belediyesi Belediye Hizmet Binası ve Merkez Ulu Camii açılışı, 16:30 Ünye Pınarbaşı Mahallemiz Merkez Camii açılışı, 18:00’da Asarkaya Kent Ormanı Ziyaretinin ardından Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş, Samsun’a hareket edecektir.

AK Parti Genel Başkanvekilimiz, hemşehrimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş beye ilimiz ve ilçemize olan desteklerinden ve katkılarından dolayı teşkilatımız ve kıymetli hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

LİMANDA GEMİ YANGINI

Ordu’nun Ünye Limanı içinde bulunan tersanede bakımı yapılan gemide yangın çıktı. Ordu turizmine renk katan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir