https://www.unyegundemhaber.com/

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU ETKİNLİĞİ

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Ünye İlçe Müftülü tarafından organize edilen 4-6 yaş Kur’an Kursları Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

Ünye Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen organizasyonda 4-6 yaş arası Kur’an kursları öğrencileri hem eğlendiler hem de çeşitli etkinliklerde bulundular.

Düzenlenen organizasyonda Ünye Kapalı Spor Salonunda aileler ve kurs öğretmenleri çocukları yalnız bırakmazken, şenlik başlangıçtan son dakikasına kadar görülmeye değer güzel görüntüler ile devam etti.

Düzenlenen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bugün burada çocuklarımızla çok duygulu anlar yaşıyoruz. Burada çok büyük emeğin olduğunu görmekteyiz. Bu emekte de başta Kaymakamımız, Müftümüz, hocalarımız ve anne babalarımız vardır. Bu organizasyonların hayata geçirilmesi noktasında ismi bilinmeyen hayırseverlerimiz vardır. Burada emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bugünün yavruları geleceğimizdir. Bu çocuklarımızı milli, manevi ve inandığımız değerler çerçevesinde yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir